• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pokazaćemo šta srpski fudbal može"

Selektori "A" tima Srbije Siniša Mihajlović i selekcije novinara Ljubiša Stamenković očekuju spektakl na užičkom stadionu u utorak u 20 časova.

 "Pokazaćemo šta srpski fudbal može" Izvor: MONDO

Revijalna utakmica "orlova" i izabranika novinara i Ljubiše Stamenkovića, trenera Slobode, biće prilika da publika na Begluku vidi sa čim raspolaže srpski fudbal.

Selektori dva tima najavili su spektakl.

"Biće to još jedna prilika da bolje upoznamo igrače koji igraju Superligu i vidimo ko je od njih potencijalni reprezentativac. Oni će zbog toga sigurno biti veoma motivisani za igru, ali i mi ulazimo ozbiljno u taj meč. Očekujem dosta golova i naravno našu pobjedu", rekao je Siniša Mihajlović i podsjetio da je baš on inicirao da se poslije devet godina obnovi tradicija igranja ovog meča.

Stamenković je takođe najavio da će njegova selekcija pokušati da pobijedi A tim, ali je napomenuo da je rezultat u drugom planu.

"Želimo da prikažemo šta srpski fudbal može u ovom trenutku. U mom timu su osim Smiljanića i Pejčinovića igrači koji se takmiče u domaćem prvenstvu i ne sumnjam da će pružiti maksimum", poručio je Stamenković.

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović očekuje pun stadion u Užicu .

"Ova utakmica će biti samo u najavi prijateljska, jer reprezentacija svaku utakmicu igra da pobijedi. Ljubiteljima fudbala u Užicu pokazaćemo da Srbija ima perspektivne igrače", rekao je Ivanović.

Selektor A tima Srbije Mihajlović i njegov kolega iz mlade selekcije Radovan Ćurčić postigli su dogovor da Filip Đuričić i Andrija Živković budu priključeni timu do 21 godine za utakmicu protiv Italije u kvalifikacijama za EP.

Đuričić i Živković priključiće se Aleksandru Mitroviću, Matiji Nastasiću, Milošu Jojiću i Lazaru Markoviću, koji su ranije "prekomandovani" u mladi tim.

Mlada reprezentacija Srbije igra protiv Italije danas od 17 sati u Gornjem Milanovcu.

Osim pomenutih igrača u A timu na meču protiv "novinara" neće biti ni Aleksandra Kolarova, Ivana Radovanovića, Milan Biševca, Vladimira Stojkovića i Dušana Tadića, koje je selektor Mihajlović iz različitih razloga oslobodio obaveza.

Utakmica između reprezentacije Srbije i selekcije novinara igra se večeras od 20 sati na užičkom Gradskom stadionu.

Taj revijalni susret, po svemu sudeći, biće oproštaj Mihajlovića od klupe nacionalnog tima pošto italijanski mediji tvrde da će on već od srijede preuzeti ekipu Sampdorije iz Đenove.

(MONDO/Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC