• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović: Teže od ovog ne može biti

Trener Borca svjestan da Banjalučane do zimske pauze očekuju dva teška meča u Premijer ligi Bosne i Hercegovine - protiv Olimpika i Željezničara.

 Jović: Teže od ovog ne može biti Izvor: MONDO

Ekipa Dragana Jovića poražena je u prethodnom kolu od Viteza (3:1) na zeničkom "Kamberovića polju", a do odmora je čekaju utakmice sa sarajevskim "vukovima" (nedjelja 16 sati) i na kraju derbi protiv Želje na Grbavici.

"Četa sa ‘Otoke’ u dosadašnjem dijelu prvenstva nije doživjela nijedan poraz na gostovanju i to mora da nam bude veliko upozorenje. Ostvarili su dvije pobjede i šest remija na strani i ove godine imaju visoke ambicije. Poslije toga gostujemo aktuelnom šampionu Željezničaru. Kada se sve sabere i oduzme teže ne može biti. Ali, šta je, tu je, vjerujem da u preostala dva kola možemo sakupiti dovoljan broj bodova i ostati na prvoj poziciji, koju smo igrama ove jeseni i zaslužili", rekao je Jović za "Glas Srpske".

Šef struke crveno-plavih se osvrnuo i na poraz od Viteza.

"Odlično smo odigrali prvo poluvrijeme i bili veći dio bolji rival. Iako je Vitez poveo sa 1:0, uspjeli smo u finišu prvog dijela da se vratimo u igru, kada je Joco Stokić izjednačio. Na poluvremenu Vladan Grujić je zatražio izmjenu, a pošto na put nije išao Srđan Grahovac, nisam imao pravu alternativu, tako da smo u drugom poluvremenu bili znatno slabiji na sredini terena. To je rival znalački kaznio".

U finišu susreta zbog drugog žutog kartona igru je morao napustiti Mladen Žižović.

"I sa desetoricom smo u finišu imali veliku priliku, ali se nije najbolje snašao Ognjen Đelmić i kažnjeni smo i sa treći golom. Rijetko komentarišem suđenje, ali imam utisak da je glavni arbitar Elvis Mujić lako pokazivao kartone", podvukao je trener Borca.

Klub sa banjalučkog Gradskog stadiona je ostao lider na prvenstvenoj tabeli, ali sada samo sa bodom prednosti ispred drugoplasiranog Sarajeva.

(MONDO, foto: FK Borac)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC