• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši partizanovac zarobljen u Iranu!

Goranu Lovreu predsjednik kluba oduzeo je pasoš, uslovljavajući ga da potpiše raskid ugovora, što je bivši igrač Partizana odbio.

 Bivši partizanovac zarobljen u Iranu! Izvor: MONDO

Srpski fudbalski internacionalac Goran Lovre (na fotografiji desno), koji nastupa za iranski Estegal, izjavio je FoNetu da ne može da napusti tu zemlju, jer mu klub ne da pasoš, ukoliko ne potpiše raskid ugovora.

Lovre objašnjava da mu je, u razgovoru sa predsjednikom Estegala, kojem je prisustvovao i njegov menadžer, rečeno da će mu pasoš biti vraćen ako potpiše raskid ugovora, dok će novac koji mu klub duguje dobiti za desetak dana.

Lovre je, međutim, to odbio, jer mu niko ne garantuje da će mu novac biti isplaćen i najavio da će se obratiti Svjetskoj fudbalskoj federaciji (FIFA).

Kao državljanin Srbije, Lovre se obratio ambasadi Srbije u Teheranu, kako bi mu izdali privremeni pasoš koji se koristi u slučajevima kada je pasoš ukraden ili izgubljen.

U ambasadi su mu, prema njegovim riječima, rekli da ne mogu da mu izdaju privremenu dozvolu za izlazak iz zemlje zbog nedostaka opreme za biometrijska dokumenta, kao i da će im trebati oko mjesec dana da riješe taj problem.

Još kao igrač Anderlehta, Lovre je dobio i državljanstvo Belgije, pa se obratio i njihovoj ambasadi u kojoj mu je odgovoreno da bi privremeni pasoš dobio istog dana da je ušao u Iran sa belgijskim pasošem, a ne kao državljanin Srbije.

(MONDO/FoNet, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC