• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa ima zamjenu za Valdesa

Golman Napolija Pepe Reina i njegov kolega iz Borusije Menhengladbah Mark Andre Ter Štegen u pregovorima sa šampionom Španije.

 Barsa ima zamjenu za Valdesa Izvor: MONDO

"Dovođenje Viktora Valdesa je prioritet Mančester sitija. Ima i ponudu Monaka, od deset miliona evra po sezoni", piše u utorak španska "Marka" o potražnji za čuvarom mreže Barselone.

Ne miruju ni Katalonci, već aktivno tragaju za nasljednikom dugogodišnjeg golmana.

Potpredsjednik Barselone Đozep Bartomeu potvrdio je da je šampion Španije u poodmaklim pregovorima sa nekoliko golmana, među kojima su i Pepe Rejna i Mark-Andre Ter Štegen.

"Mi smo u potrazi za novim golmanom još od januara, sada smo već u poodmaklim pregovorima. U januaru sljedeće godine saopštićemo ime novog golmana, tada će i odlazak Viktora Valdesa postati zvaničan. Ter Štegen i Rejna su među kandidatima", rekao je Bartomeu španskim medijima.



Valdesu na ljeto ističe ugovor sa Barselonom i on je najavio da će u junu promijeniti sredinu. Rejna, njegov kolega iz reprezentacije, ima ugovor sa Liverpulom do juna 2016. godine, a trenutno je na pozajmici u Napoliju.

Podsjetimo, Rejna je već bio golman Barselone od 2000. do 2002. godine i izdanak je "La Masije". Karijeru je gradio u Viljarealu i Liverpulu, sa kojim je osvojio FA kup, Liga kup, Komjuniti šild i Superkup Evrope.

Za razliku od Španca, Ter Štegen (21) sa Borusijom iz Menhengladbaha ima ugovor do ljeta 2015. godine, a uprava mu je ponudila produžetak saradnje.

Talentovani golman ponikao je u svom klubu i pred njegovim golom je zarađivao pozive u sve omladinske selekcije njemačke reprezentacije.

(MONDO/agencije, foto: Guliver/Getty images/Gonzalo Arroyo Moreno, Guliver/Getty images/Bongarts/Lars Baron)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC