• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Histerija Alžiraca - ima povrijeđenih!

Alžir protiv Burkine Faso juri minus 2:3 i plasman na Mundijal. Domaći navijači napunili stadion sedam sati prije početka (19.10).

 Histerija Alžiraca - ima povrijeđenih! Izvor: MONDO

Alžir će drugi put u istoriji imati priliku da se dva puta za redom nađe na završnom turniru Svjetskog prvenstva u fudbalu.

"Lisice" su prvi put učestvovale na Mundijalu u Španiju 1992. godine, a odmah poslije četiri godine ponovile su uspjeh i našle se na turniru u Meksiku. Na svjetskoj sceni nije ih bilo sve do Južne Afrike 2010. godine.

Da bi se našli u Brazilu potrebno je da nadoknade 2:3 iz prvog meča protiv Burkine Faso. Rezultat nije povoljan, ali ostale činjenice idu na ruku "zelenima". Prije svega ta što će rivala ugostiti u zapaljivoj atmosferi stadiona "Mustafa Taker".

Čak sedam sati prije početka utakmice, iako je vrijeme hladno i pada kiša, objekat koji prima oko 40.000 gledalaca bio je ispunjen do posljednjeg mjesta. Broj navijača koji je želeo uživo da pomogne Alžircima je bio mnogo veći, pa je prije početka duela došlo do povređivanja domaćih pristalica.

Oko 40 alžirskih navijača povrijeđeno je u velikoj gužvi.

"Mi smo izbrojali oko 40 osoba sa lakšim povredama među navijačima", potvrdio je policijski zvaničnik u gradu udaljenom oko 50 kilometara južno od Alžira.

Navijački incidenti izbili su još prošle nedelje, kada su ulaznice puštene u prodaju, i tom prilikom povrijeđeno je 50 osoba. APS prenosi da je za bezbjednost za vrijeme utakmice zaduženo oko 5.000 pripadnika vojske i policije.

Fudbaleri Alžira u dosadašnjih 19 utakmica na stadionu Mustafa Taker u Blidi nikada nisu poraženi.

(MONDO, Foto: YouTube/screenshot )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC