• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Eh, da je Nastasić igrao i protiv Belgije"

Selektor "orlića" pohvalio igrače za pobjedu protiv Italije, a posebno istakao odličnog štopera koji zbog povrede nije igrao protiv Belgije (2:2).

 "Eh, da je Nastasić igrao i protiv Belgije" Izvor: MONDO

Reprezentacija Srbije do 21 godine slavila je u utorak uveče protiv Italije 1:0 i popela se na drugo mjesto Grupe 9 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2015. u Češkoj.

Gol odluke postigao je Goran Čaušić u 60. minutu, pa su "orlići" tako ostali u trci za drugi krug kvalifikacija, odnosno baraž.

Da su u petak sačuvali 2:1 protiv Belgije, izabranici Radovana Ćurčića bili bi mnogo bliži Češkoj, ali gosti su u tom meču uspjeli da izjednače u sudijskoj nadoknadi.

U obje ove utakmice Ćurčić je na raspolaganju imao nekoliko A reprezentativaca, međutim, u prvom meču nije mogao da računa na povređenog štopera Mančester sitija, Matiju Nastasića.

"I te kako se osjetilo igranje Nastasića, mnogo nam je falio protiv Belgije. Pohvalio bih i ostale igrače za veliki trud i zalaganje i zahvalio se divnoj milanovačkoj publici na bodrenju od prvog do 90. minuta", rekao je Ćurčić poslije utakmice u Gornjem Milanovcu, a prenio "Sportski žurnal".

"Orlići" su se dosta mučili sa agresivnim i ofanzivnim rivalom, ali selektor smatra da je ekipa, ukupno gledano, dobro odigrala.

"I da nismo pobijedili, ne bismo bili nezadovoljni. Igrači su ispunili sve dogovore, odigrali 90 minuta na visokom nivou. Ko zna da li bismo pobijedili u večerašnjem meču da nismo nesrećno primili gol od Belgije u posljednjem minutu nadoknade".

Iako se probila na drugo mjesto tabele, našu reprezentaciju do kraja kvalifikacija očekuje težak posao, pošto joj predstoje tri gostovanja.

"Okrećemo se prolećnim gostovanjima Belgiji, Italiji i Severnoj Irskoj, kako bismo sve učinili da se plasiramo među prve dve ekipe i odemo u baraž za Evropsko prvenstvo", istakao je Ćurčić.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC