• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov i "orlovi" uz banjalučki Rekreativo

Banjalučki Rekreativo još jednom je dobio podršku za sve ono što radi, i to od Aleksandra Kolarova i njegovih saigrača iz reprezentacije Srbije.

 Kolarov i "orlovi" uz banjalučki Rekreativo Izvor: MONDO

Reprezentativac Srbije i član Mančester sitija Aleksandar Kolarov potpisao je člansku kartu Rekreativa i postao počasni član ovog amaterskog fudbalskog kluba iz Banjaluke.

Kolarov je tokom druženja u Dubaiju poslije utakmice Srbije i Rusije ambasadoru Rekreativa Borisu Vrhovcu rekao da mu je drago što je postao član Rekreativa jer voli Banjaluku u kojoj ima dosta prijatelja i u koju često voli da dođe.

Lijevi bek „građana“ potom je pozirao sa majicom Rekreativa koju je dobio na poklon, a osim Kolarova, podršku Rekreativu uputili su i ostali članovi fudbalske reprezentacije Srbije.



Nemanja Matić otkrio je da od ranije zna za Rekreativo i da je čitao u medijima o banjalučkom klubu i njegovim akcijama i poznatim članovima, te pohvalio igrače Rekreativa istakvši da su oni veliki humanisti.

Svi fudbaleri reprezentacije Srbije potom su potpisali dres „orlova“ koji će se naći u Rekreativo Kući slavnih uz ostale potpisane dresove, fotografije i članske karte počasnih članova kluba.

„Za humanitarni fudbalski klub Rekreativo Banja Luka“, napisali su reprezentativci Srbije posvetu na dresu i tako odali priznanje Rekreativu za njegov humanitarni rad kojem teži od samog osnivanja.

(MONDO, Foto: Rekreativo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC