• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barbara preuzima Milan i vraća legende kluba

Ćerka Silvija Berluskonija ubuduće vodiće glavnu riječ na "San Siru", gdje će pokušati da vrati Paola Maldinija i Demetrija Albertinija.

  Barbara preuzima Milan i vraća legende kluba Izvor: MONDO

Dok je sve izvjesnije da će višedecenijski prvi operativac Milana i desna ruka vlasnika Silvija Berluskonija, Galijano Adrijani, napustiti "San Siro" i pojačati Berluskonijevu partiju "Forza Italia", izgleda da će ključne poteze u klubu vući...

...Barbara Berluskoni, kćerka kontroverznog biznismena i političara!

Ako je suditi prema pisanju italijanskih medija, Barbara planira potpuno da renovira ekipu, ali i način organizacije kluba koji na titulu evropskog šampiona čeka od 2007. godine. Ona je od oca dobila odriješene ruke za posao u klubu, želi da umjesto sadašnjeg izvršnog direktora Adrijana Galijanija dovede bivše asove Demetrija Albertinija i Paola Maldinija.

Očekuje se da Galijani, koji obavlja i funkciju potpredsjednika, na ljeto sljedeće godine napusti "San Siro".

Maldini bi trebalo da dobije neku od izvršnih funkcija, dok je dogovor sa Albertinijem trenutno manje izvjestan jer je on pod ugovorom sa Fudbalskim savezom Italije. Takođe, jedno od pojačanja u menadžementu "rosonera" trebalo bi da dođe iz Rome.

Radi se o Klaudiju Fenućiju za kojeg je spremno mjesto u izvršnom odboru. "Čistka" na ljeto zahvatiće i sadašnjeg sportskog direktora Arijeda Brajdu, ali se još ne zna ko su kandidati za tu funkciju.

Ekipa Milana trenutno igra ispod očekivanja navijača, a izabranici Masimilijana Alegrija zauzimaju 10. mjesto na tabeli sa 13 osvojenih bodova, čak 19 manje od vodeće Rome.

Zbog toga su česte i špekulacije da bi Alegri uskoro mogao da napusti klupu rosonere, a kao jedno od najvjerovatnijih rješenja pominje se legendarni napadač Filipo Inzagi, sadašnji trener mladog tima Milana.

(MONDO/Tanjug, Foto: Guliver/Getty Images/Roberto Serra )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC