• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je "Parni valjak" popravio motore?

Fudbaleri Partizana odigrali prijateljski meč protiv nižerazrednog Srema u Jakovu i pobijedili 3:0. Da li je to najava izlaska iz krize?

 Da li je "Parni valjak" popravio motore? Izvor: MONDO

"Parni valjak" je ozbiljno zaribao u srpskom prvenstvu. Problema ima na sve strane, od zdravstvenih, odsustva forme kod većine, pa i nediscipline kod pojedinih.

Vuk Rašović je prethodnih dana radio sa krnjim pogonom, jer je sedam igrača bilo sa reprezentacijama, dvojica jedinih napadača (Nemanja Kojić i Ismael Beko Fofana) su povrijeđeni ili bolesni.

Da bi provjerio kakve su trenutno mogućnosti tima koje ima Rašović, odnosno stručni štab crno-bijelih zakazao je kontrolnu utaknicu protiv nižerazrednog Srema iz Jakova i prema izvještaju sa klupskog sajta - nije pogriješio.

Bila je to, navodi se, jaka provjera u kojoj su crno-bijeli trijumfovali 3:0 golovima Nikole Ninkovića, Andrije Živkovića i Filipa Malbašića.

Prvo poluvrijeme Partizan je odigrao u ovom sastavu:

Živko Živković, Obradović, Volkov, Ivković, Stanković, Đemba Đemba, Saša Marković, Saša Ilić, Andrija Živković, Luka, Ninković.

U drugom poluvremenu: Nikola Petrović, Marko Živković, Miroslav Bogosavac, Nemanja Crnoglavac, Nemanja Milovanović, Matija Ljujić, Filip Minić, Filip Malbašić, Andrija Mijailović, Ivan Šaponjić i Vasilije Janjić.

Sudeći prema izvještaju sa sajta Partizana, svi koji su u srijedu igrali u crno-bijelim dresovima maksimalno ozbiljno su shvatili ovu utakmicu. Partizan je igrao tečno, stvorio mnogo šansi, postigao tri gola...

Najveći dobitak za Rašovića, utisak je onih koji su gledali utakmicu, jeste povratak Filipa Malbašića, koji se najprije povinovao zahtjevu stručnog štaba da smrša, a izgleda da mu je prijao i boravak u mladoj reprezentaciji da malo "namjesti glavu".

Ali, ovo je bila pripremna, takoreći trening utakmica. Prvi ispit pred Partizanom je u nedjelju, kada igra prvenstveni duel na Vračaru protiv Voždovca.

(MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC