• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Senzacionalna trampa - Lukaku za Balotelija!

Portugalska "A Bola" objavila je transfer bombu: Čelsi i Milan će zamijeniti svoje napadače, Romelua Lukakua i Marija Balotelija.

 Senzacionalna trampa - Lukaku za Balotelija! Izvor: MONDO

Romelu Lukaku (20) u Milanu, Mario Baloteli (23) u Čelsiju?

Moguća opcija, tim prije što ih vezuje isti menadžer, Mino Rajola, ali i što nijedan od dvojice sjajnih mladih napadača nisu srećni tamo gdje su trenutno.



Za Balotelija se već mjesec dana "govorka" da će tražiti transfer iz Milana, koji ove sezone posrće na rezultatskom, ali i organizacionom planu. Mladi Italijan navodno je svjestan da se sa "rosonerima" neće u skorije vrijeme, kako sada stvari stoje, boriti za najviše domete i titule, a i postoji ona stara priča da je nezadovoljan kako se mediji odnose prema njemu u Italiji (ništa drugačije nije bilo ni u Engleskoj, tj. Mančester sitiju).

Menadžer Čelsija, Žoze Murinjo, nezadovoljan je kako mu igraju napadači, Fernando Tores, Samuel Eto i Demba Ba, a smatra sebe dovoljno sposobnim da se izbori sa temperamentom nestašnog Marija, s kojim je imao simpatične i manje simpatične sukobe dok su bili u Interu.

Murinjo je ljetos poslao Lukakua na novu pozajmicu, ovog puta u Everton, poslije sezone u kojoj su ga Roberto Di Mateo i Rafael Benitez držali u Vest Bromvič Albionu. To je Belgijanca "debelo" razočaralo, a kako u Birmingemu, tako i u Liverpulu nastavio je da trese mreže i tako se "sveti" matičnom klubu.

Lukaku je od Rajole zatražio da mu pronađe mjesto gdje će vjerovati u njega i gdje će biti standardan, pa se vješti italijanski menadžer dosjetio trampe u kojoj bi ispunio želje dvojici dragulja koje zastupa, praktično u jednom potezu. Rajola "drži" i Zlatana Ibrahimovića, Mareka Hamšika, Henrika Mhitarijana, Pola Pogbu, Gregorija van der Vila i mnoge druge fudbalere, a ranije je zastupao i Pavela Nedveda, Denisa Bergkampa, Brajana Roja, Vima Jonka, Robinja...

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Dean Mouhtaropoulos)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC