• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan izgubio Fofanu na duže vrijeme?

Ismael Fofana nema samo upalu pluća, već je došlo do izliva, što zahtijeva dodatne analize. Nemanja Kojić na treninzima, vjerovatno, od ponedjeljka.

 Partizan izgubio Fofanu na duže vrijeme? Izvor: MONDO

Improvizacija!

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović u nedjelju popodne na Vračaru, protiv Voždovca, biće prinuđen da improvizuje sastav i igra bez ijednog klasičnog napadača.

Rašović se na to priprema već neko vrijeme, međutim ono što nije znao je da je možda izgubio Ismaela Fofanu na duže vrijeme.

Upala pluća koju ima napadač iz Obale Slonovače iskomplikovala se u međuvremenu. Doktor Rosić iz crno-bijelog tabora u razgovoru za "Večernje novosti" objasnio je o čemu se radi.

"Ismaela očekuju još neka dodatna ispitivanja poslije kojih bi trebalo da bude jasnije kada će moći da se vrati na teren. Problem je u tome što je došlo do izliva, što zahtijeva detaljnije analize. On se osjeća dobro i samo je prvi dan kad je ustanovljena bolest bio malaksao. U ovom trenutku je nezahvalno davati bilo kakve prognoze".

Fofana je, poput Nemanje Kojića, trebalo da počne s treninzima narednog ponedjeljka, ali su se stvari iskomplikovale i on je hospitalizovan na VMA.

Rosić je o Kojiću rekao...

"Nemanju Kojića očekuju još neka dodatna snimanja prije povratka na teren. Teško je davati prognoze, ali izvjesno je da se on prije ponedjeljka neće pojaviti na treningu".

Rašović je iz kombinacije za tim morao da izostavi i Nikolu Gulana i Petra Grbića, nakon što su ove nedjelje doživjeli jeziv sudar na treningu: prvom je polomljen nos, a drugi doživio potres mozga, pa su poput Fofane, morali da pomoć potraže na VMA.

"Gulanu je u srijedu operisan nos, a u četvrtak je pušten na kućno liječenje. Slijedi mu sedam dana mirovanja, pa kontrola, poslije koje će biti jasnije kada će moći da počne sa lakšim treninzima. Kod Grbića je situacija dosta bolja i on bi već u petak mogao da počne sa laganim trčanjem".

(MONDO, Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC