• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo: Svaki dan u Realu je kao san

Portugalac želi da ostane u Realu do kraja karijere, zadovoljan je u Madridu i klubom. Ronaldo nije opterećen "Zlatnom loptom".

 Ronaldo: Svaki dan u Realu je kao san Izvor: MONDO

Kristijano Ronaldo sve više razmišlja da ne mijenja više klubove i da karijeru okonča u sadašnjem - Real Madridu.

Mediji su spekulisali da će se Ronaldo vratiti u Mančester junated, nakon što je na Santjago Bernabeu došao Geret Bejl, ali je Portugalac produžio ugovor sa klubom do juna 2018. godine.

"Razmišljam da završim karijeru u Realu, pošto sam zadovoljan u klubu. Volim život u Madridu, igram za najbolji klub na svijetu i ne mogu tražiti više od toga. Kada je sve dobro, kada ste mirni i motivisani da uspijete, ne mislite mnogo o budućnosti", rekao je Ronaldo, prenijeli su španski mediji.

Najbolji fudbaler madridskog Reala nije opsjednut nagradom "Zlatna lopta".

"Ne razmišljam mnogo o 'Zlatnoj lopti'. Znam da je dodjela nagrade u januaru sljedeće godine. Ne volim da pričam o tome, jer ne zavisi samo od mene. Nisam opsjednut nagradom. Vidjećemo šta će se desiti", rekao je Ronaldo španskom radiju Kadena Kope.

Ronaldo je trenutno glavni favorit za osvajanje Zlatne lopte, nagrade koja je prethodne četiri godine zaredom išla u Mesijeve ruke.

Portugalac je u utorak postigao het-trik u pobjedi nad Švedskom (3:2) u revanšu baraža za plasman na Svjetsko prvenstvo sljedeće godine. Takođe, Ronaldo je trenutno prvi strijelac španske Primere sa 16 golova na 13 utakmica.



O Realu kaže...

"Osjećam da me u Realu vole, ovo je moja peta sezona u klubu. Kada sam došao u klub nisam se dobro snašao na terenu, ali onda sam shvatio da sam ja taj koji griješi. Sada sam 100 odsto srećan. Svaki put kada odem na Bernabeu je kao san, ljudi me zaista vole. Želim da ostanem u klubu mnogo godina, do kraja ugovora. Ne postoji klub kao što je Real".

Ronaldo je 2009. godine iz Mančester junajteda došao u Real za koji je do sada odigrao 216 utakmica i postigao 225 golova.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Buka KAra, Beta/AP/Andres Kudacki)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC