• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spartak se žali na suđenje

Izvršni direktor Subotičana Damir Džimović kritikovao arbitra Dejana Dimitrijevića poslije poraza od Partizana (0:2) u Beogradu.

 Spartak se žali na suđenje Izvor: MONDO

Golovima Miloša Jojića iz penala i slobodnog udarca Partizan je u subotu savladao Spartak 2:0 u meču 14. kola Jelen Superlige.

Prvi pogodak Jojić je postigao poslije igranja rukom Andreja Mrkele u 49. minutu. Sudija Dejan Dimitrijević nije odmah pokazao na bijelu tačku, već nakon protesta domaćih igrača i konsultacija sa pomoćnikom.

Ta situacija zasmetala je izvršnom direktoru Subotičana, Damiru Džimoviću.

"Kod rezultata 0:0 Jojić je sam prekinuo igru bez sudijskog zvižduka i donio odluku da je to penal. Igra je prekinuta, glavni arbitar se konsultovao sa sudijom iza gola i tek onda su dosudili penal", rekao je Džimović agenciji Beta poslije utakmice.

"Došli smo da se nadigravamo sa Partizanom i uopšte nam ne bi bio problem da smo poraženi na sportski i regularan način. Ne znam zašto i kome treba da se favorizuje Partizan iz nedelje u nedelju, mislimo da to samo šteti srpskom fudbalu", istakao je funkcioner Spartaka.

Džimović je dodao da Voždovcu protiv Partizana u prošlom kolu nije dosuđen jedanaesterac, iako se radilo o sličnoj situaciji.

"Penal je kada ga sudija svira, a ne kada igrač sam to odluči. Glavni sudija je u više navrata pokazivao nesigurnost i razmišljao se da li da svira neke stvari ili ne, i to uglavnom na našu štetu", smatra on.

Partizan i Spartak sastaće se opet već u srijedu, kada će u Subotici igrati četvrtfinalni meč Kupa Srbije.

"Zadovoljan sam partijom Spartaka, momci su pokazali mušku igru. U srijedu nas očekuje nova utakmica sa Partizanom i nadam se da sudija neće opet biti glavni akter", kazao je Džimović.
(MONDO/Beta:Foto:Mn Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC