• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari i Delije najvatreniji u Evropi

Sportski sajt koji je protiv komercijalizacije modernog fudbala proglasio je navijače Partizana i Crvene zvezde za najvatrenije na Starom kontinentu.

 Grobari i Delije najvatreniji u Evropi Izvor: MONDO

Sajt supportersnotcustomers.com izabrao je 10 najboljih navijačkih grupa u Evropi, a prvo mjesto podijelili su Grobari i Delije.

U tekstu objavljenom na sajtu autor ističe da je ove godine išao na mnoge evropske derbije, ali je kao "najluđu noć u životu", naveo veče 2. novembra, kada se igrao 145. "vječiti" derbi.

U tekstu pod naslovom "Dobrodošli u grad Pakla" (Wellcome to Hellgrade), on je opisao šta se dešavalo prije, za vrijeme i poslije utakmice.


On je istakao da ne može izdvojiti navijače jednog od beogradskih klubova kao najbolje, jer zajedno prave atmosferu koju nikada ranije ni na jednom stadionu nije doživio.

Naveo je da se beogradski "vječiti derbi" ne može mjeriti sa mnogo drugih evropskih duela gradskih rivala, zbog "strasti i atmosfere" i zatim posavjetovao navijače drugih klubova da ukoliko žele da posjete neki meč van onih koji igraju klubovi čije su oni pristalice, obavezno izaberu duel Partizana i Zvezde.

Kao drugi na listi najvatrenijih navijača postavljene su pristalice Fejenorda na utakmici sa Den Hagom, a zatim navijači Borusije iz Dortmunda sa meča sa Volfsburgom. Slijede navijači Sanderlenda na utakmici sa Njukaslom i fanovi Ajntrahta iz Frankfurta koji su nazvani "najluđima".

Tu su i navijači Lidsa, Mančester junajteda, Austrije iz Salcburga, reprezentacije Velsa na utakmici protiv Belgije i pristalice Malage, koje su napravile feštu na utakmici protiv Borusije iz Dortmunda.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC