• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grizu jače od Suareza

Hal siti, kojeg predsjednik hoće da prekrsti u Tigrovi, napravili su veliko iznenađenje u 13. kolu Premijer lige i deklasirali Liverpul - 3:1.

 Grizu jače od Suareza Izvor: MONDO

Nema Danijela Staridža, nema ni bodova.

Veliki Liverpul Brendana Rodžersa, u danu kada je saznao da će naredna dva mjeseca igrati bez pola najboljeg napadačkog tandema u Premijer ligi, doživio je lagan i bolan poraz od Hal sitija - 3:1 (1:1).

Domaći navijači, dok se natežu sa vlasnikom kluba, Egipćaninom koji namjerava da klub preimenuje u Hal Tigrovi, imali su mnogo razloga da se raduju. Dok je Kolo Ture u 72. minutu lupao rukama o zemlju, "KC stadion" je slavio slatku, slatku pobjedu.

Liverpul je tako ostavio Arsenal samog na čelu tabele, sa šest bodova zaostatka za liderom, koji polako odmiče ne samo "redsima", već i ostalima. Tokom 90 minuta, momci Stiva Brusa možda nisu tehnički nadigrali Rodžersov talentovani tim, ali su ga pretrčali, izgurali u duelima i konstantno držali pod presingom.

Rodžersov tim je u prošlom kolu u "Mersisajd" derbiju odigrao 3:3 na "Gudison parku" protiv Evertona, spašavajući se u posljednjem minutu utakmice, kada je strijelac bio upravo Staridž. Bez njega, nisu imali šanse na sjevero-zapadu Engleske.

Vezista Džejk Livermor (24) doveo je Hal u vođstvo poslije 20 minuta igre, što je momku školovanom u Totenhemu bio prvi pogodak od 2011. godine, ali je to poništio kapiten gostiju Stiven Džerard, iz slobodnjaka, hirurški preciznim udarcem.

Džerardu je to bio četvrti gol u posljednje četiri utakmice protiv Hala, ali...

Drugo poluvreme pripalo je domaćem timu. Otpor Liverpula i Simona Minjolea "pukao" je u 72. minutu, kada je Dejvid Majler pogodio mrežu poslije greške Koloa Turea.

Tureova reakcija bila je nesvakidašnja! Znao je iskusni defanzivac u tom trenutku da je "zeznuo stvar", a svi su znali da je definitivno gotovo u 81. minutu kada je trapav bio i drugi štoper Liverpula, Martin Šrktel. On je u svoju mrežu preusmjerio loptu koju je poslao još jedan bivši igrač Totenhema, Tom Hadlston.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Matthew Lewis)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC