• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha: Rekao sam vam...

...kada sam dolazio da ćemo igrati da pobijedimo, a ne da izbjegnemo poraz", rekao je Siniša Mihajlović poslije remija Sampdorije protiv Intera (1:1).

 Miha: Rekao sam vam... Izvor: MONDO

Sudbina je htjela tako da Siniša Mihajlović debituje na klupi kluba za koji je igrao, Sampdorije, protiv još dva kluba u kojima je bio igrač, Lacija i Intera.

Oba meča, jedan kod kuće, jedan na strani, završena su rezultatima 1:1, s tim da je Miha prvo ostao bez pobjede protiv Lacijala u finišu utakmice, a onda izbjegao poraz protiv Interista u poslednjim minutima.

Poslije boda na "Meaci", u utakmici u kojoj je njegov tim zaista bio bolji rival, iako je od 17. do 89. minuta i evro-gola Renana bio u zaostatku, Mihajlović je rekao:

"Da li sam srećan? Ne! Nisam srećan jer samo zaslužili sva tri boda".

Potom je dodao:

"Kada sam dolazio, rekao sam vam da ćemo igrati da pobijedimo u svakoj utakmici, a ne da izbjegnemo poraz. Ako momci budu nastavili da igraju ovako, na našoj strani biće i rezultati, a ne samo statistika".

Mihajlović je takođe istakao:

"Kao i protiv Lacija, odigrali smo dobru utakmicu i napadali Inter 'guravši' ga pred svoj gol, a to potvrđuje i statistika. Valter Macari rekao je prije mene da je Sampdorija igrala bolje i ja se slažem, jer je Sampdorija bila superiorna i zaslužila je pobjedu".

Mihajlović smatra da je od Delija Rosija naslijedio dobar, ali psihički nestabilan tim, koji će vremenom zaigrati bolje i početi da bježi iz zone ispadanja.

"Ekipi je potrebno samopouzdanje i sigurnost sa loptom. Mi smo dobar tim i u napadu imamo talenta, možemo da napravimo razliku u duelima 1 na 1, što je važno. Ako svaki igrač bude bio na pravom mjestu na terenu, možemo daleko da doguramo. Ima još dovoljno vremena. Nismo došli na 'Meacu' da se branimo i izbjegnemo poraz, jer smo svjesni da bismo tako primili gol prije ili kasnije", zaključio je bivši selektor reprezentacije Srbije, koji još čeka i na pobjedu i na poraz na klupi tima iz Đenove.

Miha u trećoj utakmici na klupi Sampdorije ne dočekuje ekipu u kojoj je nastupao kao igrač, ali dočekuje ekipu na čijoj je klupi debitovao kao samostalni trener - Kataniju! Potom, Samp ide u Veronu na meč sa Kjevom, pa dočekuje Parmu, pre teškog gostovanja u Napulju.

(MONDO:Foto: Beta/AP/Carlo Baroncini)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dragiša Sekulović

Oba meča su nameštena ,. i onaj protiv Lacija i ovaj danas protiv Intera ! A što se Siniše tiče ,. ja mu ne bih dao da trenira 11 nacrtanih ovaca !

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC