• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović ima "crne rupe" u sjećanju

Doskorašnji selektor reprezentacije Srbije izjavio da nikada ne bi trenirao Partizan, Romu... Ali, zaboravio je da je svojevremeno bio i član Rome.

 Mihajlović ima "crne rupe" u sjećanju Izvor: MONDO

Sudbina je htjela da Siniša Mihajlović, prve dvije utakmice kao trener Sampdorije, vodi protiv svojih bivših timova - Intera i Lacija. U oba je osvojio po bod.

U razgovoru sa novinarima pred duel sa Interom na "Đuzepe Meaca", Mihajlović je rekao da, naravno, ima posebnu emociju prema Interu, kao i prema svim bivšim klubovima u kojima je igrao.

"Fudbal jeste profesionalizam, ali moraš da osjećaš boje svog kluba i moraš da ih nosiš ispod kože. Fudbal je strast, ljubav, rivalitet i zbog respekta prema svojim bivšim klubovima nikada ne bih mogao da treniram Partizan, ili Romu, Đenovu i Milan. Crvena zvezda, Lacio, Sampdorija i Inter su obilježili moj život", izjavio Mihajlović za "Gazeta delo sport".

Ali, Mihajlović je zaboravio važan podatak iz svoje karijere - igrao je za Romu od 1992. do 1994. godine. Nastupio je 54 puta i postigao je jedan gol. Poslije toga otišao je u Sampdoriju, potom u Lacio da bi se zatim preselio u Inter gdje je i završio igračku karijeru.

Čudi da je Mihajlović "smetnuo sa uma" taj podatak, s obzirom na to da je baš na insistiranje Vujadina Boškova došao u "vučicu". U prvoj sezoni Mihajlovića na "Olimpiku", Roma je bila tek 10. u prvenstvu, a u Kupu UEFA je stigla do četvrtfinala.

(MONDO, Foto: MN Press/montaža)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC