• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kirovski podnio zahtjev za raskid ugovora!

Nova poražavajuća vijest za FK Crvena zvezda - Aleksandar Kirovski osmi je igrač koji je u 2013. podnio zahtjev za raskid ugovora.

 Kirovski podnio zahtjev za raskid ugovora! Izvor: MONDO

Problemima nema kraja!

Jednostavno, situacija na crveno-bijelom brodu toliko je nestabilna da i proljećni povjetarac može da izazove ozbiljne talase, a pronalazak pravog kursa ka mirnoj luci ni ne nazire se.

Poslije Filipa Mladenovića i Marka Vešovića, saznaje MONDO, Aleksandar Kirovski treći je igrač koji je ove jeseni podnio zahtjev za raskid ugovora sa Crvenom zvezdom, na štetu kluba.

Računajući i proljećni dio prošle sezone, odnosno kalendarsku 2013. godinu, Kirovski je DEVETI igrač koji će potražiti odlazak iz Ljutice Bogdana preko Terazija, odnosno raskid ugovora pred Disciplinskom komisijom.

Kirovski je dugo bio prva zamjena Bobanu Bajkoviću, dobijao je povremeno priliku u Kup utakmicama, pa i prvenstvenim ponekad, ali... Kada je prethodnog ljeta postalo izvesno da će Bajković ostati na golu Crvene zvezde i u sezoni 2013/14, Kirovski je razgovarao s ljudima iz kluba i odlučio da je, u tom trenutku, najbolje za njega da ode negdje gdje će braniti redovno.

Izbor je pao na Zemun, gdje je popularni "Kire" branio kao pozajmljen igrač ove jeseni, međutim kada je polusezona u Srpskoj ligi Beograd završena, talentovani čuvar mreže odlučio se da "uzme papire" i kao slobodan igrač potraži novi angažman.

Tim prije što je Zvezda u međuvremenu kupila mladog Predraga Rajkovića iz Jagodine, koji je jedan od najtalentovanijih golmana u Srbiji. Takođe, one prilike koje su išle u korist Kirovskog počeo je ove jeseni da koristi Miloš Vesić, zaostajanje u isplatama plata nastavljeno je, pa se 22-godišnji čuvar mreže odlučio na trenutno nepopularan potez.

Naredno zasjedanje Disciplinske komisije trebalo bi da bude oko 5. decembra, tada će Crvenoj zvezdi biti ostavljeno pravo žalbe na odluku u roku od sedam dana, a onda i rok od dve sedmice da se klub i igrač nagode prije konačne odluke Komisije.

To znači da će poslije Mladenovića, Vešović i Kirovski najvjerovatnije postati slobodni igrači negdje oko 20, 25. decembra.

(MONDO, Foto: FK Crvena zvezda )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC