• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović o raskidima ugovora: Nije prijatno

Trener Crvene zvezde smatra da su igrači koji su tražili raskide ugovora mogli i da sačekaju zimsku pauzu.

 Stojanović o raskidima ugovora: Nije prijatno Izvor: MONDO

U posljednjih mjesec dana čak trojica fudbalera Crvene zvezde tražili su raskid ugovora na štetu kluba (Filip Mladenović, Marko Vešović, Aleksandar Kirovski), a ukupno ih je devet koji su se u 2013. godini odlučili na takav potez.

Uglavnom su to činili igrači koji nisu zadovoljni minutažom, ali je onda sve iznenadio Marko Vešović.

Posebno trenera Slavišu Stojanovića koji je iznenada ostao bez standardnog prvotimca, pošto je Crnogorac sklonjen iz tima.

"Nije mi prijatno kada čujem da je igrač tražio raskid ugovora. Planiramo nešto, a onda se to sruši zbog jednog razloga koji možda i može da se prolongira do neke pauze", smatra slovenački trener.

Stojanović kaže da, ipak, razumije igrače.

"Oni sami najbolje znaju kada im je voda došla do grla. Ne želim da kukam, sačekaćemo pauzu pa ćemo onda da vidimo šta i kako, da podvučemo crtu".

Što se tiče njegovog ostanka na mjestu trenera i "čaršijskoj" priči da bi predstojeće dvije utakmice mogle da mu budu i posljednje u ulozi Zvezdinog stratega, Stojanović kaže da to pitanje nije za njega.

"Trudiću se da najbolje odradim svoj posao dokle god sam ovdje. Moja trenutna želja je da prođemo u polufinale Kupa i da u subotu odigramo kvalitetno. Dalje od toga ne gledam", rekao je Stojanović novinarima na konferenciji za medije pred Kup utakmicu s Vojvodinom.

Crvena zvezda će oba predstojeća duela sa Vojvodinom odigrati na svom stadionu, ali na "Marakani" sigurno brinu zbog činjenice da su poraženi u prethodna četiri meča sa Vojvodinom.

Beogradski i novosadski crveno-bijeli prvo će se sastati u srijedu u 17 časova u četvrtfinalu Kupa, a potom u subotu u istom terminu u meču 15. kola Jelen Superlige Srbije.

"Moramo da budemo baš, baš maksimalni u svim segmentima igre da bismo sutra prošli u naredno kolo Kupa. Svjesni smo šta nas čeka...", istakao je Stojanović.

Neizvjesnosti oko sastava

Zvezdin trener je otkrio da ima određenih kadrovskih problema, ali nije želio da priča koji igrači su u pitanju.

"Kalkulacije oko sastava su u tom smislu, da ako igrač ima lakšu povredu koja bi mogla da se pogorša ukoliko igra u srijedu, onda treba vidjeti da li da ga sačuvamo za subotu", rekao je Stojanović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC