• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger: Ako Argentina osvoji SP...

Menadžer Arsenala smatra da bi Lionel Mesi u slučaju trijumfa na Mundijalu mogao da se nazove najboljim fudbalerom svih vremena.

 Venger: Ako Argentina osvoji SP... Izvor: MONDO

Arsen Venger divi se umijeću napadača Barselone, ali ističe da nedostatak trofeja sa reprezentacijom Argentine predstavlja veliki "minus" u njegovoj profesionalnoj ličnoj karti.

"Mnogi kažu da Mesi još nije na vrhuncu karijere, mada mu je posljednja sezona u Barseloni bila nevjerovatna. On može da postane najbolji igrač svih vremena, ali mora da uradi nešto u dresu Argentine. Ako ih odvede do titule prvaka svijeta, postaće najbolji u istoriji", rekao je Venger.

Francuski stručnjak odmah je dodao da je skeptičan u odnosu na postavljeni cilj, zato što "gaučosi" imaju "mnogo bolji napad od odbrane".

Mesi je sa Barselonom osvojio sve što je mogao, uključujući šest titula prvaka Španije, tri Lige šampiona i dva klupska prvenstva svijeta.

Sa reprezentacijom ima samo zlatnu olimpijsku medalju iz Pekinga 2008. i trijumf na omladinskom šampionatu svijeta 2005.

Na Mundijalima u Njemačkoj i Južnoj Africi stigao je do četvrtfinala (plavo-bijeli oba puta eliminisani od Nijemaca), dok je na Kupu Amerike igrao finale 2007, u kome je Argentina ubjedljivo poražena od Brazila.

(MONDO/Tanjug, foto: Guliver/Getty Images/Jamie McDonald)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC