• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša pred Zvezdu: Trajković se prehladio ili?

...ne želi da igra protiv kluba u kojem bi uskoro mogao da nastavi karijeru? Zanimljiva situacija pred Kup okršaj Crvene zvezde i Vojvodine.

 Voša pred Zvezdu: Trajković se prehladio ili? Izvor: MONDO

"Ima istine u svemu, ali ne bih mnogo komentarisao", rekao je traženi štoper Vojvodine Branislav Trajković nedavno, kada je upitan da li je tačno da bi ove zime mogao da ode ili u inostranstvo ili u Crvenu zvezdu.

Potom je objasnio...

"Jasno je da ove zime moram da odem, jer mi na kraju sezone ističe ugovor i Vojvodina tada neće moći ništa da zaradi od transfera", rekao je Trajković, koji je na "Karađorđe" došao u julu 2010. godine iz kulskog Hajduka.

Dvije nedjelje kasnije, kada se približio dvomeč Crvene zvezde i Vojvodine, prvo u srijedu u Kupu Srbije, a potom i subotu u Superligi, iz Novog Sada stigla je vijest da je Trajković prehlađen i da možda neće biti u stanju da igra.

"Trajkovićevo zdravstveno stanje je takvo da će on vjerovatno biti u konkurenciji za sastav", rekao je trener Marko Nikolić.

Mnogi su se odmah začudili zar je moguće da će prehlada spriječiti 24-godišnjeg snažnog defanzivca da zaigra u, kako u Novom Sadu kažu, "utakmici sezone". Sa svojih 191 centimetrom, Trajković je ove sezone odigrao svih osam utakmica u kvalifikacijama za Ligu Evrope, nastupio je u 11 od 14 mečeva za "lale" u Superligi, i sada da propusti derbi sa Zvezdom?

Dobre igre u dresu Vojvodine, dovele su Trajkovića u situaciju da 15. oktobra u utakmici kvalifikacija za Mundijal, konačno debituje za "A" tim Srbije.

On je u finišu utakmice protiv Makedonije (5:1) zamijenio Antonija Rukavinu.

Oni najsumnjičaviji odmah su ovu vijest povezali na svoj način: Trajković se već dogovorio sa Crvenom zvezdom i zbog toga ne želi da njegov eventualni kiks protiv budućeg kluba bilo ko iskoristi da ga optuži kako se to dogodilo namjerno?

Daleko od toga da je i zaista slučaj, ali uistinu događalo se ranije i igrači i klubovi pokušaju da izbjegnu neprijatne situacije u kojima onaj koji pregovara o transferu na bilo koji način odluči krajnji rezultat utakmice.

Takav smo narod da ga potom "ne bi oprali ni Sava, ni Dunav".

Na kraju, u srijedu u 16 časova kada se na "Marakani" budu pojavili sastavi timova koje će izvesti Slaviša Stojanović i Marko Nikolić sve ovo moglo bi da padne u vodu.

Inače, trener Voše Nikolić izričit je da povrijeđeni Nikola Leković neće biti u sastavu za četvrtfinale Kupa.

Što se tiče Trajkovića, saznaćemo u srijedu...

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC