• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurić za MONDO: Ništa preko noći

Predsjednik Partizana razočaran igrom i eliminacijom iz Kupa Srbije, ali odluka je da se sve snage usredsrede na prvenstvo.

 Đurić za MONDO: Ništa preko noći Izvor: MONDO

Dragan Đurić je jedan od rijetkih ljudi u Partizanu koji odgovara na telefonske pozive i spreman je da komentariše i kad nije dobro.

A u Partizanu ove jeseni je malo toga dobrog. Pogotovo na terenu, za šta i on i cijela uprava snose ogromnu odgovornost, jer je ljetnji prelazni rok odrađen vrlo loše, da ne upotrijebimo težu riječ.

Očajna igra Partizana protiv subotičkog Spartaka u srijedu (0:2) i zaslužena eliminacija iz Kupa Srbije, ponovo je nadvila tamne oblake nad Humskom i "Zemunelom". Odnos većine fudbalera prema igri je nedopustiva, a trener Vuk Rašović ne može da se snađe u takvoj situaciji.

Ipak, Đurić za MONDO kaže da se ništa neće prelamati peko noći i da se svi u klubu spremaju za zimski prelazni rok.

"Šta da vam kažem... Igra je bila loša i bilo je ružno sve to gledati. Ja ne želim da gledam takav Partizan! Nevjerovatno je da se za tri dana toliko promijeni igra. Pokazali smo da imamo i tu lošu stranu", rekao je rezignirani Đurić, koji je opleo po timu i poslije "vječitog derbija".

Upitan da li će biti radikalnih poteza u narednih nekoliko dana, prvi čovjek crno-bijelih je odgovorio odrečno.

"Nećemo da prelamamo, nego ćemo se pripremiti kako treba da dobijemo Čukarički u subotu na Banovom brdu. To je sada najvažnije", rekao je Đurić i dodao da se cijeli klub priprema za zimski prelazni rok: "Znamo šta nam treba i to moramo da odradimo kako valja".



Jedan od prvih igrača koji bi trebalo da bude novi prvotimac je momak iz omladinskog pogona, još jedan "biser" Partizanove škole - Danilo Pantić. Dugo traje saga o tome da li će Pantić potpisati profesionalni ugovor, nakon silnog zatezanja obje strane (i uprave crno-bijelih i njegovih roditelja).

Đurić vjeruje da će Pantić, koji je odigrao jednu utakmicu za prvi tim, protiv Spartaka prošle sezone, biti punopravni član profesionalnog pogona.

"Nadam se da će to biti završeno, danas ili sutra", rekao je Đurić za MONDO.

(Predrag Vujić - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC