• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zajednica Superligaša menja predsednika?

Zajednica Superligaša najverovatnije menja predsednika.

 Zajednica Superligaša menja predsednika?  Izvor: MONDO

Ostavka kompletnog Upravnog odbora Fudbalskog kluba Crvena zvezda povukla je za sobom i pitanje da li će biti promena i na čelu Zajednice Superligaša, jer je njen predsednik Mile Tomić došao iz Zvezde.

Generalni sekretar Zajednice Miodrag Jankvić rekao je za MONDO da najpre treba sačekati da se vidi šta će Zvezda da kaže, odnosno da li će imati novog kandidata umesto Tomića.

Janković nije mogao da kaže kad bi mogla da bude održana sednica Zajednice, a list "Sport" piše da je sve izvesnije da će Mileta Tomića na funkciji predsednika udruženja superligaša zameniti Vladimir Bulatović, digodišnji direktor OFK Beograda.

Jankovića smo pitali i da li je čuo šta je nekadašnji novinar, a sada voditelj emisije "Sportska galaksija" Milojko Pantić izjavio tokom priloga o utakmici Partizana u Instabulu protiv Fenerbahčea i da li će tim povodom reagovati.

Naime, Pantić, član Skupštine FK Crvena zvezda i nekada komentator na Televiziji Beograd, rekao je da je "Partizan prošle sezone osvojio titulu jer su sve utakmice bile nameštene na ovaj ili onaj način". Pantić nije precizirao šta je pod tim mislio.

Pitanje za generalnog sekretara Zajednice Superligaša Miodraga Jankovića je bilo: da li će Zajednica tražiti razgovor sa Pantićem da im eventualno dostavi dokaze za te svoje tvrdnje?


Janković rekao je da nije gledao emisiju i da nije čuo šta je Pantić rekao i da nema razloga da Zajednica proverava te njegove tvrdnje.

"Mi nemamo veze sa njim, a koliko znam on više nije ni sportski novinar. Nadležni (državni) organi treba da ga kontaktiraju i da ga pitaju šta je mislio pod tim", rekao je generalni sekretar Zajednice Superligaša.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC