• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi početak srpskog reprezentativnog fudbala

Pred duel sa Farskim Ostrvima, debitant Radomir Antić poručuje: Sad sam veći optimista, vidim želju mojih igrača.

 Novi početak srpskog reprezentativnog fudbala  Izvor: MONDO

Utakmicom protiv Farskih Ostrva u kvalifikacijama za SP u subotu (20.15 - Prvi program RTS), po mnogima, počinje novo poglavlje u istoriji srpske fudbalske reprezentacije.

Novi selektor Radomir Antić debitovaće na klupi "orlova", a uoči duela sa objektivno slabijim Faranima, poručuje da veruje u igrače koje je pozvao i da je mnogo veći optimista nego što je bio pre pet dana.

"Moramo da prihvatimo i da se na najbolji način izborimo sa činjenicom da smo favoriti u duelu protiv Farskih Ostrva. Veoma sam ponosan na moje igrače i na sve ono što su prikazali tokom prethodnih pet dana priprema. Njihova želja za dokazivanjem i dobrom igrom temelj je našeg optimizma. Naravno, svakog poštujemo, sebe takođe i verujem u uspešan start na novom kvalifikacionom putu", rekao je Antić.

Iskusni stručnjak nekoliko puta podvukao je želju koju su fudbaleri pokazali na treninzima, što ga je navelo da izjavi da je sada mnogo veći optimista nego kada se prvi put sreo sa ekipom.

"Veći sam optimista zato što sam video kako se reprezentativci odgovorili na intenzivan rad, ali i druženje na treninzima. Odnos igrača prema treninzima bio je profesionalan, fantastičan, komunikacija stalna. Jučerašnji trening je čak prevazišao moja očekivanja. Bio sam mnogo zadovoljan, osetio sam se kao trener. Hvala igračima na tome",
dodao je selektor Srbije.

Kapiten srpskog tima Dejan Stanković rekao je da pravilan ulazak u meč donosi i rezultat. "Utakmice sa slabijim protivnicima nikada nismo igrali na visokom nivou, ne zato što nismo želeli, već i zato što nam ne odgovara kada se protivnik sabije u svoj kazneni prostor", ocenio je Stanković.

Kao što se i najavljivalo i očekivalo Antić je poslao Gojka Kačara i Miralema Sulejmanija kod kolege Slobodana Krčmarevića koji vodi mladi srpski tim, kojeg u nedelju očekuje duel sa Mađarima.

Antić, inače, zbog parnih kartona neće moći da računa na Duška Tošića, koji je dobio slobodno vreme kako bi bio sa suprugom Jelenom Karleušom koja treba da se porodi.

Utakmicu sudi Aleksej Nikolajev iz Rusije.

Karte za meč koštaju 200 dinara (sever i jug), 300 dinara (istok), 500 dinara zapad. Kupuju se na blagajni stadiona Crvene zvezde.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC