• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Brnović i Zajem na PAOK

U prijateljskom meču u Solunu (nedelja, 19.30) trebalo bi da debituje Tunišanin i da se na teren vrati Brnović posle dve i po godine.

 PARTIZAN: Brnović i Zajem na PAOK Izvor: MONDO

Partizan će u nedelju u Solunu odigrati prijateljski meč sa PAOK-om.

Tako će učenici Slaviše Jokanovića zadržati "ritam utakmica" i tokom pauze zbog učešće reprezentacije u kvalifikacijama, ali i proći još jedan međunarodni test. Tribine stadiona "Tumba", kapaciteta 28.700 mesta, sigurno će biti dobro popunjene.

Partizan i PAOK su prijateljski klubovi. Osim što imaju istu boju opreme, crno-belu, njihovi navijači su "zbratimljeni". Zato su i Grobari, pošto su rešili probleme oko dobijanja vize, krenuli put Soluna.

Utakmica počinje u 19.30 po srednjeevropskom vremenu, odnosno 20.30 po grčkom.

Slaviša Jokanović ne može da računa na sedmoricu igrača koji su se odazvali pozivima selektora. Obradović i Tošić su u najboljoj selekciji Srbije, Jovanović, Ljajić i Miljković su u mladoj reprezentaciji, Ngambi je otputovao u Kamerun, a golman Mladen Božović u Crnu Goru.

Zato će šansu dobiti i oni koji su do sada imali malu minutažu ili je uopšte nisu imali. Zanimljivo je da će beogradska ekspedicija ka Solunu krenuti u nedelju u 13 sati sa aerodroma "Nikola Tesla", a povratak je predviđen odmah po završetku meča.

Trebalo bi da makar u finišu meča u Solunu na teren istrče Nenad Brnović i Kamel Zajem.

Za Tunišanina, najavljenog kao veliko pojačanje, bio bi to debi u crno-belom dresu beogradskog kluba posle oporavka od operacije.

S druge strane, Brnović bi zaigrao posle dve i po godine. On je 21. marta 2006. na utakmici sa Zetom doživeo trostruki otvoreni prelom potkoleničnih kostiju. Imao je dve operacije, nosio "šine"...

Inače, za PAOK je donedavno igrao bivši igrač Partizana, Ivica Iliev, a od ovog leta u timu portugalskog stručnjaka Fernanda Santosa igra Vladimir Ivić.

"Biće mi čudno da igram protiv Partizana. Srećom, radi se o prijateljskoj utakmici, ali i da nije, maksimalno profesionalno bih odradio zadatke", izjavio je Ivić za "Sportski Žurnal".

Predsednik solunskog kluba je legendarni grčki reprezentativac, član generacije koja je 2006. bila prvak Evrope, Teodoris Zagorakis.

U prvom kolu novog šampionata Grčke, PAOK je slavio na Kritu, protiv OFI-ja (2:0). U prošlom prvenstvu zauzeo je deveto mesto.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC