• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napredak slabi, Čukarički se pojačava

Petar Bojić iz Napretka prelazi u klub sa Banovog brda. Možda stiže i iskusni Nenad Mirosavljević, piše domaća sportska štampa.

 Napredak slabi, Čukarički se pojačava Izvor: MONDO

Pale su prve pahulje, što znači da je vrijeme za zimske radosti. Ali, i priče o prelaznom roku u fudbalu.

Ko će da ode iz Partizana, Crvene zvezde, Vojvodine, ko će da ih pojača ili neki drugi klub... "Vječiti" su, normalno, uvijek u žiži javnosti, ali jedan klub iz Beograda takođe je skrenuo pažnju na sebe ove jeseni.

Riječ je o Čukaričkom iz beogradskog naselja Banovo brdo. "Brđani" su odlično krenuli, bili su hit, da bi potom, u drugom dijelu jeseni pali. Ali, da ambiciozno rukovodstvo želi nešto više od pukog učešća u Superligi pokazuju i najave pred zimski prelazni rok.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", Čukarički bi na proljeće mogao da bude jači za dvojac iz Napretka. Jedan je siguran - riječ je o Petru Bojiću. A drugi je blizu - iskusni napadač Nenad Mirosavljević.

Jedan od najboljih mladih veznih igrača u ligi, Petar Bojić, rođeni Požežanin, potvrdio je da se sve dogovorio sa Čukaričkim i zahvalio se Napretku i Kruševljanima za lijepo vrijeme provedeno u tom klubu.

"U Kruševcu mi je bilo prelijepo, navijači su za čistku desetku. Bilo je nekoliko ponuda, međutim, moj izbor je Čukarički. Ekipa sa Banovog brda ima visoke ambicije, želi izlazak u Evropu, pa se nadam da ću u novoj sredini imati prilike da napredujem", kaže Bojić.

Mirosavljević se, takođe, već rastao sa Napretkom, poslije dvije godine i kaže da će karijeru vjerovatno nastaviti "u nekom beogradskom klubu".

On je svojevremeno nosio dres Partizana, ali male su šanse da ga ponovo obuče. Takođe, teško je i da će u Crvenu zvezdu. Rad se bori za opstanak, OFK Beograd se oslanja na mlade igrače. Dakle, logičan zaključak je da će u Čukarički.

Mirosavljević je želio da igra još do kraja sezone, odnosno do ljeta i onda da se penzioniše. Nije još odlučio da li će već sada u penziju, kaže, mada je izvjesnije da će igrati još šest mjeseci.

(MONDO, Foto: FK Napredak)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC