• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Škuletić opet u Partizanu? Pita se Vojvodina

Napadač, koji ima ugovor sa Vojvodinom do ljeta, za MONDO kaže da mu prija interesovanje Partizana, ali da se za sve pita novosadski klub.

 Škuletić opet u Partizanu? Pita se Vojvodina Izvor: MONDO

Crnogorac Petar Škuletić još jedno je ime koje se vezuje za Partizan posljednjih dana, pred prelazni rok, a pogotovo otkako je ozvaničeno da je doskorašnji trener Vojvodine Marko Nikolić imenovan za šefa stručnog štaba crno-bijelih.

Defanzivci Miroslav Vulićević i Branislav Trajković su, maltene, preseljeni u Humsku, a pojavila se i informacija da bi među crno-bijele mogao da se vrati napadač Petar Škuletić, koji je svojevremeno bio u mlađim kategorijama crno-bijelih.

Pozvali smo Škuletića koji je trenutno "u romingu".

"Evo me, sad se vratih sa treninga. Ovdje sam u Podgorici, sam treniram, da održim kondiciju", rekao nam je Škuletić.

Da li se spremaš za selidbu u Beograd iz Novog Sada?

"I ja sam načuo nešto, znam da postoji interesovanje Partizana, ali, za sada, nema ništa konkretno. Uostalom, imam ugovor sa Vojvodinom do ljeta i ona se za sve pita", odgovorio je Škuletić.

On kaže da mu prija to što se Partizan raspituje i interesuje za njega, i da ne bi imao ništa protiv da obuče crno-bijeli dres, ali je više puta ponovio da je Vojvodina ta koja ima posljednju riječ.

"Volio bih da ponovo sarađujem sa Markom Nikolićem, on je i dobar čovjek i dobar trener. Bilo u Partizanu ili negde drugdje", dodao je napadač Vojvodine.

Partizan kuburi sa napadačima. Ima ih samo dvojicu (Nemanja Kojić i Ismael Fofana), a pritom su obojica bili van stroja u finišu jesenjeg dijela sezone.

Škuletić se "vratio u život" u niškom Radničkom gdje je bio na pozajmici šest mjeseci, a ove jeseni Škuletić je postigao devet golova za Vojvodinu u svim takmičenjima.

(Predrag Vujić, MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC