• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krčmarević: Svetla budućnost je pred nama

Krčmarević presrećan zbog pobede nad Mađarima i poručuje: Pred ovim klincima je svetla budućnost.

 Krčmarević: Svetla budućnost je pred nama  Izvor: MONDO

Kada jedan tim, koje čine fudbaleri koji imaju tek 20-ak godina, pobedi vršnjake sa 8:0 onda postoje svi razlozi za zadovoljstvo i za hvalospeve.

Pobedom nad Mađarskom od 8:0, mlada reprezentacija Srbije gotovo sigurno kvalifikovala se za baraž za Evropsko prvenstvo koje će biti odigrano u Švedskoj. Predvođeni sjajnim internacionalcima Gojkom Kačarom i Miralelom Sulajmenijem, mladi tim Srbije pokazao je da spada u evropski vrh.

Presrećan zbog visoke pobede, njihov selekor Slobodan Krčmarević ipak je pokušao da spusti loptu na zemlju.

"Momci su na pravi način pokazali svoj potencijal. Pre meča sam im rekao da će to biti test kakvi smo ljudi, zbog imperativa pobede koji smo imali. Spojili smo u ovom timu čak pet generacija i pred njima je svetla budućnost",
izjavio je Krčmarević posle utakmice.

Krčmarević je upozorio da ekipa ne sme da se uljuljka posle ovakvog trijumfa jer je čekaju mečevi u baražu za EP.

"Skoro sigurno smo se kvalifikovali za baraž, jer su nam i rezultati mečeva ostalih grupa išli na ruku. Zato ne smemo da se uljuljkamo, jer uskoro očekuju i te dve utakmice u baražu", upozorio je Krčmarević.

Srbija u sredu u Kruševcu igra prijateljski meč sa Švedskom, a Krčmarević je rekao da će to biti dobra provera pred naredne takmičarske utakmice.

"Šveđani su izuzetno kvalitetni, a pritom su i domaćini šampionata sledeće godine. U Kruševcu će neki igrači dobiti veću minutažu da bi video koliko mogu da računam na njih", naveo je Krčmarević.

Selektor Srbije istakao je da mu je posebno drago što su podršku timu pružili i igrači koji su se našli na spisku selektora A tima Radomira Antića.

"Zoran Tošić je došao da bude uz tim, tu je bio i Slobodan Rajković. Hvala i Antiću koji je pustio Mirlema Sulejmanija i Gojka Kačara, jer smo prvi put u kvalifikacijama igrali u najjačem sastavu", rekao je Krčmarević.

Petostruki strelac protiv Madjarske Gojko Kačar rekao je da je cela ekipa zaslužna za njegovu odličnu igru.

"Lepo je kada date pet golova, pogotovo u ovako važnom meču. Da nije bilo dobre igre cele ekipe, ne bi postigao toliko golova. Najvažnije je da smo Mađarima pokazali da znamo da igramo dobar fudbal", rekao je Kačar.

Srbija je takmičenje u Osmoj kvalifikacionoj grupi završila sa 17 bodova i trenutno je na prvom mestu na tabeli gde bi, ipak, mogla da je prestigne Belorusija, ako u sredu u gostima pobedi Letoniju.

Žreb za baraž u kojem će učestvovati 14 reprezentacija biće održan 12. septembra u Malmeu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC