• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinja ljute Južnoamerikanci, Hipiju klub

Murinja naljutili Južnoamerikanci zbog kasnog povratka u klub, a Hipiju Liverpul što ga nije registrovao za Ligu šampiona.

 Murinja ljute Južnoamerikanci, Hipiju klub  Izvor: MONDO


Trener Intera Žoze Murinjo izjavio je da je veoma ljut zbog kasnog povratka u klub južnoameričkih igrača sa reprezentatvinih utakmica.

Murinjo, koji je na klupi "nero-azura" startovao remijem protiv Sampdorije u Djenovi (1:1) neće moći da računa na nekoliko veoma značajnih prvotimaca na prvenstvenom meču protiv Katanije u subotu.

Argentinci Havijer Zaneti i Esteban Kambijaso, kao i Brazilci Žulio Cezar i Majkon priključiće se klupskim drugovima tek u petak, a zbog umora od dugog putovanja verovatno neće biti u timu za utakmicu sa Katanijom.

U susretu sa siciljinaskim klubom očekuje se debi Portugalca Rikarda Kvarežme u dresu Intera.

Poput Murinja, ljuti je i bivši kapiten Liverpula i reprezentacije Finske, Sami Hipija. Njega je naljutilo rukovodstvo engleskog kluba, koje mu nije dozvolilo odlazak sa "Enfilda", a nija ga uvrstilo na spisak igrača za Ligu šampiona.

Menadžer Redsa Rafael Benitez nije ga uvrstio na spisak igrača na koje računa u elitnom takmičenju, a to mu je saopšteno tek po završetku prelaznog roka, pa Finac nije mogao da predje u Stouk siti, koji je dostavio punudu vrednu 2.5 miliona funti.

Hipija je engleskim novinarima priznao da bi sigurno otišao iz Liverpula, da mu je ranije rečeno da neće igrati Ligu šampiona.

"Odluka da me izostave iz ekipe je prilično razočaravajuća. Klub se vrlo ružno poneo pošto su izabrali savršen momenat da mi to saopšte. Nisu mi dali da idem, a svoje su rekli tek kad je završen prelazni rok. Ipak sama činjenica da mi nisu dozvolili transfer, garantuje da sam i dalje u planovima menadžera", izjavio je tridesetčetvorogodišnji Hipija.

Finski defanzivac je još u karijeri nastupao za Milikosken Palo i Vilem II, dok je za nacionalni tim odigrao 91 meč i postigao pet golova.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC