• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbi dali veštačko disanje Domeneku

FFF odlučio da selektoru pruži šansu i na utakmici protiv Rumunije. Domenek nije hteo da odgovori na pitanje srpskih novinara.

 Srbi dali veštačko disanje Domeneku  Izvor: MONDO

Rajmon Domenek "zaradio" je ostanak na klupi "trikolora" posle pobede nad Srbijom od 2:1 u sredu, u drugoj utakmici kvalifikacione grupe 7 za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010.
godine.

Domenek, koji bi dobio otkaz da je Francuska izgubila od Srbije, ostaće na funkciji i na sledećoj kvalifikacionoj utakmici protiv Rumunije 11. oktobra. U prvoj utakmici u grupi, Francuska je izgubila od Austrije 1:3.

"Sačekaćemo treću utakmicu da bismo procenili situaciju", rekao je predsednik Fudbalskog saveza Francuske (FFF) Žan-Pker Eskalate.

FFF je u julu doneo odluku da Domenek ostane na klupi Francuske, uprkos lošem rezultatu na Evropskom prvenstvu u Austriji i Švajcarskoj, ali je zahtevao od selektora dobre rezultate.

Domenek je u lošim odnosima sa medijima, ali i pojedinim igračima. Navijači mu zvižde, a neki od njih su na utakmici protiv Srbije tražili njegovu ostavku.

"Nisam ih čuo. Moram da budem potpuno koncentrisan na utakmicu i ne obazirem se na događaje na tribinama", rekao je Domenek.

Mnogo praznih stolica na stadionu dokaz su pada popularnosti reprezentacije Francuske, posle niza loših rezultata, ali selektor "galskih petlova" rekao je da je utakmica igrana u dobroj atmosferi.

Postoje znaci poboljšanja u igri, ali Francuska je u pojedinim trenucima meča igrala nervozno i dozvolila Srbiji da posle kornera smanji rezultat na 2:1.

"To su delovi naše slabosti, ali igramo bolje", rekao je Domenek.

Na pitanje srpskog novinara zašto su ga strelci golova Nikolas Anelka i Tjeri Anri ignorisali prilikom proslavljanja pogodaka Domenek je odgovorio:

"Ne govorim vaš jezik. Sledeće pitanje, molim", iako mu je novinar postavio pitanje na francuskom jeziku.

Francuska je pobedila Srbiju 2:1, golovima Anelke i Anrija, a jedini strelac za Srbiju bio je Branislav Ivanović.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC