• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNA GORA: Podgoričani izvukli bodove i glave

Budućnost pobedila Jedinstvo u Bijelom Polju, u finišu meča incidenti. Lider crnogorskog prvenstva Mogren osvojio samo bod protiv Petrovca.

 CRNA GORA: Podgoričani izvukli bodove i glave  Izvor: MONDO

U petoj rundi crnogorskog fudbalskog šampionata, gostujući timovi osvojili su isto bodova koliko i domaći, zahvaljujući očekivanim pobedama Rudara i Budućnosti u Rožajama i Bijelom Polju, ali i iznenađujućem remiju Mogrena protiv Petrovca.

Derbi kola u Budvi, umalo se završio kao i prethodni duel komšija sa budvanske rivijere koji je fudbalere Mogrena koštao izgubljene trke za titulu. Gosti su poveli već u 6. minutu preko bivšeg golgetera "Belih orlova“ iz Vankuvera Boža Milića a onda sat vremena odolevali napadima plavo-žutih. Mogren je, preko Zeca, uspeo da izbori izjednačenje ali ne i da napravi korak dalje.

U iščekivanju da ekipu preuzme novi trener Miodrag Ješić, Budućnost se na gostovanju Jedinstvu prilično dobro snašla i vođena nekadašnjim asistentima Branka Babića (Vukčević i Dragićević), sa vrućeg terena pod Obrovom odnela sva tri boda zahvaljujući golovima Vukčevića i Vukovića u 36. i 48. minutu.

Meč je u finišu interesantnijim učinio Aleksić, koji je u 82. minutu smanjio vođstvo gostiju. Ipak, predstava u Bijelom Polju bila je u završnici mnogo uzbudljivija zbog verbalnih duela fudbalera dva tima koji su u jednom trenutku umalo eksalirali i u opštu tuču. Na kraju predstave gostujuće igrače i sudije sa terena je ispratila policija.

Na igrališu u Tuzima, srećom po arbitarsku trojku i ekspediciju sa drugog kraja podgoričke periferije, Dečić je u foto finišu golom Tuzovića stigao do tri boda protiv Koma.

Rudar je sa lakoćom završio posao na gostovanju Jezeru u Rožajama (4:1), dok je Zeta na mišiće izvukla pobedu protiv Sutjeske na Trešnjici i tako se, nakon dvonedeljnog boravka na začelju tabele, primakla gornjem domu.

Okršaju ekipa kojima su fudbalski fanovi u Crnoj Gori dodelili epitet "najcrnogorskijeg", odnosno "najsrpskijeg" sastava prvoligaškog karavana, cetinsjkog Lovćena i Grblja iz istoimenog mjesta kraj Tivta, završen je remijem. Na "Obilića poljani" poveli su gosti preko Boškovića u 41. a domaćin izjednačio preko Đurovića u 68. minutu.

Rezultati tabela:

Dečić – Kom 2:1
/Kuč 6. Tuzović 89. – Jovanović 66./

Lovćen – Grbalj 1:1
/Đurović 65. - Bošković 41./

Zeta – Sutjeska 1:0
/Ćulafić 45./

Jezero – Rudar 1:4
/Žilić 69. - Ranđelović 5. Brnović 16. Ivanišević 44. Đurović 71./

Jedinstvo – Budućnost 1:2
/Antić 82. - Vukčević 36. Vuković 48./

Mogren – Petrovac 1:1
/Zec 65. - Milić 6./

Tabela:

Mogren 11, Petrovac 10, Grbalj 10, Budućnost, Rudar i Sutjeska po 9, Zeta 7, Kom 6, Dečić 6, Jedinstvo 4, Lovćen 3, Jezero 1.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC