• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić: Kod mene nema "splavarenja"

Selektor Srbije Radomir Antić tvrdi da neće dozvoliti igračima da se opijaju i banče po splavovima, ukoliko žele nacionalni dres.

 Antić: Kod mene nema "splavarenja" Izvor: MONDO

Selektor Srbije Radomir Antić izjavio je da se kod njega reprezentativci neće opijati po beogradskim splavovima i noćnim klubovima, kao što su, prema nekim pričama, činili do sada. Javna je tajna da je jedan od najvećih problema Antićevih prethodnika na klupi našeg nacionalnog tima bio kako da probude mamurne igrače za jutarnji trening.

"Upoznat sam s tim pričama o noćnim izlascima naših fudbalera. Šta se dešavalo ranije, ne znam, ali mogu da obećam da kod mene toga neće biti! Igrači i ja imamo vrlo jednostavan dogovor - odnos prema nacionalnom timu mora da bude na najvišem nivou, i tu nema rasprave", izjavio je Antić za "Press".

On je rekao da je pomalo iznenađen pojedinim kritikama koje su mu upućene, iako je kratko na selektorskoj poziciji.

"Svako ima pravo na mišljenje. Iznenađuje me to, ali ne bih se upuštao u rasprave. Sve što mogu da kažem jeste da će narod prepoznati kakav sam ja trener".

Bivši strateg Barselone, Reala i Atletika kaže i da zna da pojedinci komentarišu njegov sastav tima, jer, navodno u njemu nema mesta za igrače za koje javnost smatra da treba da budu u nacionalnoj selekciji, poput Mateje Kežmana. Antić tvrdi da nijednom igraču nisu zatvorena vrata reprezentacije.

"Nikome nisam zatvorio vrata reprezentacije, što je moglo da se vidi u utakmici protiv Farskih Ostrva. Bilo je i debitanata i povratnika u nacionalni tim. Nisam sklon improvizacijama niti popuštanju pod pritiskom javnosti. Svako će biti praćen i svojom formom moći će da se nametne, ali odluku o tome ko će dobiti poziv donosim samo ja. Da je drugačije, ne bih se ni bavio ovim poslom. Što se Kežmana tiče, on već neko vreme ne igra, ali kao i svaki drugi pojedinac, imaće šansu da se izbori za mesto u reprezentaciji", dodao je Antić i ponovio da je "u pravi čas" preuzeo selekciju Srbije.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC