• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Puertini roditelji traže odštetu od Sevilje

Roditelji fudbalera Antonija Puerte, koji je prošle godine preminuo posle meča sa Hetafeom, traže odštetu od fudbalskog kluba Sevilja.

 Puertini roditelji traže odštetu od Sevilje  Izvor: MONDO

Oni su u vansudskom zahtevu zatražili sumu od 240.000 evra.

Puertini roditelji su saopštili da krive klub za smrt svog sina, odnosno lekarsku službu Sevilje, koja nije otkrila da Antonio ima srčanu manu, zbog koje je i preminuo 28. avgusta prošle godine.

Puertina porodica je navela da se nalazi u veoma lošoj ekonomskoj situaciji, jer ih je sin izdržavao, a da je jedini naslednik njegove imovine njihov unuk Aitor, koga je Antoniova devojka rodila posle njegove smrti.

Puertini otac i majka i ranije su izjavljivali da Sevilja snosi veliku odgovornost za smrt njihovog sina, ali ipak nisu podnelu tužbu sudu.

Poznavaoci prilika u Španiji tvrde da vodeći ljudi Sevilje, na čelu sa predsenikom Hoze Marijom del Nidom neće pristati na vansudsko poravnanje, već će ceo slučaj verovatno biti rešen u sudnici.

Fudbaler Sevilje Antonio Puerta onesvestio se 25. avgusta na prvenstvom duelu protiv Hetafea, a tri dana kasnije preminuo je od posledica produženog srčanog udara.

Puerta je imao 22 godine, a dva meseca nakon smrti njegova devojka Mar Roldan donela je na svet njihovog sina Aitora Antonija Puertu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC