• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janevski: Moraće još mnogo da se radi

"Zadovoljan sam htenjem i borbenošću igrača. Videla se velika želja kod njih da pobede", rekao je novi trener Zvezde posle remija sa Čukaričkim.

 Janevski: Moraće još mnogo da se radi  Izvor: MONDO

Novi trener fudbalera Crvene zvezde uspeo je za četiri dana, koliko je radio sa igračima do prvog meča protiv Čukaričkog, da razdrma ekipu i izvuče fudbalere iz letargije, ali nije uspeo da donese i prvu pobedu u sezoni.

Njegov tim odigrao je nerešeno na Banovom brdu, a razlika u odnosu na prethodne mečeve bila je najočiglednija u voljnom momentu igrača.

"Zadovoljan sam htenjem i borbenošću igrača. Videla se velika želja kod njih da pobede. A, ja sam posle deset kornera za prvih 30 minuta utakmice očekivao da ćemo to i da "naplatimo", rekao je Janevski posle utakmice u kojoj je njegov tim vodio do 87. minuta.

"Situacija je jako teška, pre svega na psihološkom planu, ali i na meču protiv Čukaričkog video sam da ti momci imaju kvalitet. Ipak, potrebno je još mnogo da se radi", poručuje Makedonac, naslednik Zdenjeka Zemana, koji je takođe pokušavao da igra u formaciji 4-3-3.

Janevski nije komentarisao golove, već je dao generalnu ocenu da je njegov tim bio bolji i da Čukarički ima razloga za slavlje.

"Imali smo inicijativu i mislim da bi bod trebalo da se čestita ekipi Čukaričkog".

S tim nije se složio njegov kolega sa klupe Čukaričkog, Dragoslav Stepanović.

"Moj kolega je očigledno komentarisao samo ono što se događalo u drugom poluvremenu, a zaboravio je da je Aganović u finišu prvog poluvremena propustio ono što se ne propušta", zamerio je Stepanović.

On je bio svestan da će smena trenera na "Marakni" izazvati pozitivnu reakciju kod prvotimaca.

"Najviše me je plašio voljni momenat igrača Zvezde, jer sam znao da će želeti da pokažu da problem do sada nije bio u njima. Tako je i bilo, ali smo i mi imali snage da uzvratimo", rekao je Stepanović, koji se pominjao kao mogući trener Crvene zvezde pre dolaska Janevskog.

Njega su novinari pitali da li je bio penal nad Koromanom, posle kojeg je Zvezda povela.

"Meni se sa klupe učinilo da nije, ali sam pitao kapitena Savića i on je sportski priznao da jeste", prokomentarisao je Stepanović.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC