• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rad "ne zna za Mrkelu", veruje Janjiću

"Obaveštavamo javnost da niko iz Rada nije razgovarao sa Mitrom Mrkelom o njegovom angažmanu na Banjici na mestu šefa struke".

 Rad "ne zna za Mrkelu", veruje Janjiću  Izvor: MONDO

FK Rad oglasio se zvaničnim saopštenjem nakon što se u beogradskim medijima pojavila informacija da će aktuelni trener Aleksandar Janjić biti smenjen zbog osvojenog boda u četiri kola.

Kao njegov naslednik obeležen je Mitar Mrkela, ali na Banjici oštro demantuju te spekulacije i poručuju da je "izvođač projekta izlaska iz rezultatske krize - Aleksandar Janjić".

"Rad u srpskoj javnosti važi za klub sa bogatom tradicijom, ali i za jedan od najbolje organizovanih klubova. Takav renome stekli smo perfektnom organizacijom klupskih strkuktura, što zahteva određenu viziju, strategiju i ozbiljnost u poslovanju. Kao ozbiljan klub, iznenadila nas je vest da će posle poraza od Hajduka u Kuli doći do promene na čelu našeg stručnog štaba i da će šefa struke Aleksandra Janjića zameniti Mitar Mrkela.

Uz ogromno poštovanje koje gajimo prema gospodinu Mrkeli, njegovim igračkim i rezultatima koje je imao kao sportski radnik i trener, obaveštavamo fudbalsku i sportsku javnost da niko iz Rada nije razgovarao o njegovom angažmanu na Banjici na mestu šefa struke.

Nijedan predstavnik sredstava javnog informisanja nije kontaktirao Rad, niti bilo koje lice, koje naš klub zvanično predstavlja. Da jeste, kao i uvek do sada, javno bismo izneli stav našeg kluba: Rad ne beži od toga da je u rezultatskoj krizi, ali čvrsto stoji iza rada trenera Janjića. On stručnim radom, sjajnim vođenjem ekipe, uživa ogromno poverenje fudbalera i uprave Rada.

U godini kada obeležava veliki jubilej, 50 godina postojanja, Rad ima velike ambicije i ciljeve. Jedan je već ispunjen povratkom u elitno fudbalsko društvo. Tačno je da učinak posle četiri kola ne zadovoljava naše ambicije, ali svima u klubu jasne su i određene okolnosti zbog kojih je osvojen samo bod. Kada bismo želeli da jadikujemo, mogli bismo da analiziramo i suđenje na našim utakmicama, neke greške koje po pravilu idu na štetu našeg kluba.

Možda bi neko drugi na našem mestu slao dopise, prigovore i tužbe sudijskoj organizaciji, ali kao klub bogate tradicije Rad će iz ove rezultatske krize izaći na sebi svojstven način: analiziranjem sopstvenih grešaka i još boljim i predanijim radom. Izvođač tog projekta jeste i, i dalje će biti - Aleksandar Janjić", stoji u saopštenju FK Rad.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC