• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Branimir Bajić "odjavio" Ćiru, zauvek

"Odlučio sam da se povučem, jer ne pripadam tom miljeu. Nekada je atmosfera bila bolja", rekao je nekadašnji fudbaler Partizana.

 Branimir Bajić "odjavio" Ćiru, zauvek  Izvor: MONDO

Branimir Bajić, nekadašnji fudbaler Partizana, a sada štoper Koblenca, stavio je tačku na reprezentativnu karijeru. Razlog - selektor BiH Ćiro Blažević.

Dugo standardni štoper tima Bosne i Hercegovine jednostavno je zaboravljen od kada je spisak počeo da piše hrvatski trener.

Ćiro prednost daje mlađim igračima.

"Posle susreta sa Bugarskom rekao sam stručnom štabu da više ne mogu da igram za reprezentaciju BiH. Odlučio sam da se povučem, jer ne pripadam tom miljeu. Nekada je atmosfera bila bolja", rekao je Bajić za "Sportski žurnal".

Ne smeta Bajiću samo to što ga Blažević ne stavlja u prvu postavu.

"Pojedini novinari dovode fudbalere u reprezentaciju i selektoru Blaževiću sastavljaju tim. Uvek sam bio na raspolaganju reprezentaciji, međutim, to danas niko ne ceni. Uvideo sam da takav način rada nije za mene i zato sam se opredelio da ubuduće igram samo klupski fudbal. Želja mi je da zaigram u Bundesligi", kaže Bajić, fudbaler Koblenca, koji nastupa u popularnoj "Cvajti".

Ipak, uvek ima jedno - ipak.

"Republika Srpska uvek na mene može da računa. Imam želju da ponovo zaigram u dresu Srpske posle toliko godina. Ipak, daleko je 19. decembar", kaže Bajić i najavljuje prijateljski meč između selekcije Republike Srpske i mlade reprezentacije Srbije.

Bajić se raduje što će Republika Srpska ponovo igrati međunarodne prijateljske utakmice.

"To je dobra stvar za sve fudbalere, pre svega one koji nemaju mnogo prilika da se dokažu na međunarodnoj sceni. Nadam se da će ovakvih utakmica biti što više, a ja ću se potruditi da dođem u Banjaluku i zaigram za Srpsku. Nadam se da neće biti administrativnih smetnji, jer sam rođen u Bijeljini i pripadam reprezentaciji koja traži mesto pod fudbalskim nebom", poručuje Bajić.

O klupskom fudbalu Bajić priča mirnijim tonom.

"Situacija u Koblencu je mirna, nema pritiska, porazi se ne shvataju tragično. Dok sam igrao u Partizanu, sve je bilo drugačije, uvek smo težili ka najvišem. Druga nemačka liga je zanimljivo i kvalitetno takmičenje, odziv publike je veliki. Leto je bilo kombinacija za promenu sredine, ali je sve odloženo do zime", otkrio je Bajić.

Bajić će možda ponovo promeniti sredinu, ali će mu i tada na istom mestu biti "druga kuća".

"Partizan je moja druga kuća. Nema dana da se ne čujem sa ljudima iz Humske. Period proveden u crno-belom dresu nikada neću zaboraviti. Takođe, Radnik je moj matični klub i interesujem se za sve što se događa u njemu", završava Bajić.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC