• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijač Zvezde: Nisam hteo da ubijem žandarma

Navijač Zvezde Uroš Mišić izjavio na suđenju da nije hteo da ubije policajca Trajkovića. Veštak naveo da policajac nije imao povrede na ustima.

 Navijač Zvezde: Nisam hteo da ubijem žandarma  Izvor: MONDO

Navijač Crvene zvezde Uroš Mišić optužen za pokušaj ubistva žandarma Nebojše Trajkovića decembra prošle godine rekao je da mu je "žao zbog svega što se desilo" i da "nije imao nameru" da ga ubije.

Beogradska "Politika" prenosi da je odbrana Mišića zatražila od sudskog veća da ga oslobodi odgovornosti, jer "nema dokaza da je počinio delo koje mu se stavlja na teret", odnosno da je nameravao da ubije Trajkovića tokom nereda u pluvremenu meča Crvena zvezda - Hajduk 2. decembra 2007. godine.

Tokom suđenja, sudski veštak sa Instituta za sudsku medicinu Dušan Dunjić izneo je podatak da su povrede žandarma Nebojše Trajkovića bile "obične", a ne teške kako ih je okvalifikovalo Tužilaštvo.

Veštak je naveo, prenosi "Politika", da je policajac Trajković zadobio niz "lakih i teških telesnih povreda", ali da nije imao povrede po ustima.

Time je, praktično, negirana Trajkovićeva izjava da mu je optuženi na utakmici gurao baklju u usta.


Dunjić je rekao da je policajac Trajković na "usnama imao reakciju od pekotine na levom obrazu, koja sama za sebe predstavlja tešku telesnu povredu". Veštak je naveo i da je žandarm zadobio niz opekotina po licu, vratu, leđima, ubode na šaci i nadlaktici od mehaničkog oruđa, brojne krvne podlive, oderotine i nagnječenja.

Nakon što su odgledali snimak tuče na utakmici, Mišićevi branioci su istakli da se na video-materijalu vidi kako jedna osoba bije Trajkovića navijačkom bakljom po leđima "ali ne i da mu je gura u usta".

U završnoj reči, zamenik tužioca je zatražio da se Mišiću izrekne kazna na osnovu krivičnog dela ubistva u pokušaju.

Delije: "Pravda za Uroša"

Optuženi Uroš Mišić je u završnoj reči izjavio: "Nisam imao nameru da ubijem Trajkovića. Žao mi je zbog svega štose desilo".

Inače, navijači Crvene zvezde su najpre na rukometnoj utakmici protiv italijanskog Kasarana izneli transparent". Pravda za Uroša" i skandirali "Delije, Delije, ajmo svi u glas, Uroš Mišić jedan je od nas", a isto to su ponovili i na fudbalskom meču 4. kola Superlige protiv Čukaričkog.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC