• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivić se zahvalio Živkoviću, računi u blokadi

Bratislav Živković nije se dugo zadržao na Marakani, jet mu je novi sportski direktor Ilija Ivić ukinuo radno mesto i zahvalio mu se na saradnji.

 Ivić se zahvalio Živkoviću, računi u blokadi  Izvor: MONDO

Goran Bunjevčević nedavno je na prečac otvorio radno mesto za Bratislava Živkovića, imenujući ga za tim menadžera. Dva meseca kasnije, odmah nakon imenovanja novog sportskog direktora crveno-belih Ilije Ivića, ta funkcija je ukinuta.

"Direktor mi je saopštio da nisam više potreban, uz obrazloženje da je to ionako bila izmišljena funkcija. Kako nisam imao potpisan ugovor, niti je Zvezda imala bilo kakvu obavezu, došlo je do razlaza, ali ću uvek biti na raspolaganju klubu", izjavio je Živković za "Sportski žurnal".

Bivši igrač Zvezde saopštio je da se tokom svog kratkog boravka u Ljutice Bogdana trudio da posao odradi na najbolji način.

"Nije mi bilo lako, došao sam u klub u specifičnom trenutku, ali sam nastojao da odradim sve što je od mene traženo. Kada je trebalo bio sam prevodilac, organizator putovanja, a pomagao sam i na treninzima. Što bi se reklo bio sam devojka za sve. O mom radu neka drugi sude... Više nemam funkciju, ali ću i dalje biti uz Zvezdu, kojoj želim što pre da izađe iz krize", istakao je Živković.

Otpuštanje "viška" usledilo je kao posledica lošeg finansijskog stanja u klubu.

"Sport" prenosi da je situacija u klubu alarmantna, i da su svi Zvezdini bankovni računi pod blokadom zbog kašnjenja prilikom vraćanja kreditnih rata. To znači da igrači, ali i ostali zaposleni u klubu ne mogu da primaju plate i ostale premije.

"Zavrtanje slavine" u Zvezdi trebalo bi da pomogne crveno-belima da izmire neke od dugova, kako bi mogli da raspolažu jednim delom novca sa računa.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC