• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac: Za senzaciju 50.000 evra

Ekipa Borca se nada da može da priredi iznenađenje u 3. kolu kvalifikacija za Ligu kupa UEFA protiv slavnog Ajaksa.

 Borac: Za senzaciju 50.000 evra  Izvor: MONDO

Čuda su u fudbalu retka, ali se događaju. Iznenađenja su češća, a fudbaleri Borca veruju da i oni mogu da prirede jedno u četvrtak na stadionu Partizana kada će u 3. kolu kvalifikacija za Ligu UEFA ugostiti slavni Ajaks, koji posle 35 godina dolazi ponovo u Beograd.

Ako se u dvomeču čačanskih "zebri" i amsterdamskih "kopljanika", koje predvodi srpski reprezentativac Miralem Sulejmani, fudbaleri Borca dobiće kao nagradu 50.000 evra.

Ipak, i bez tog novčanog motiva fudbalerima Borca dovoljno je i samo saznanje da će im rival biti Ajaks i trenersko ime koje izaziva strahopoštovanje - Marko van Basten.

U Čacku vlada prava groznica, nije fraza, zaista se traži karta više, a u Borcu veruju da će i ostali ljubitelji fudsbala doći na stadion u Humskoj i podržati ih u pokušaju ostvarivanja sna.

Osim podatka da će ovo Ajaksu biti prvo zvanično gostovanje u Beogradu posle 35 godina i čuvenog finala Kupa evropskih šampiona protiv Juventusa (1:0 za holandsku ekipu), interesantan je i podatak da će na terenu ponovo voditi bitku Miloš Stojčev i Miralem Sulejmani, kao što su to donedavno činili kao omladinci Crvene zvezde i Partizana.

U Borcu su optimisti. Trener Nenad Milovanović pokušava da ohrabri i igrače i sebe izjavom da u Ajaksu ne igraju vanzemaljci, ali je 100 odsto u pravu kada kaže da Borac ima pravo da se nada.

"Igraćemo odvažno, bez straha i nadamo se najboljem", kaže Milovanović.

Meč Borac - Ajaks igra se u četvrtak u Beogradu, na stadionu Partizana od 21 sat (najverovatnije prenos na TV Pink). Karte koštaju 300 i 600 dinara.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC