• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijatović: Sve je OK sa Kalderonom, ostajem u Realu

Predrag Mijatović demantovao je pisanje španskih medija da je u nemilosti predsednika Reala Ramona Kalderona.

 Mijatović: Sve je OK sa Kalderonom, ostajem u Realu Izvor: MONDO

On je izjavio da sa predsednikom kluba nije u svađi i da ostaje na mestu sportskog direktora.

Mijatović je za španski "Sport" izjavio da je priča o tome da je Kalderon tražio da pregleda traku njegovog intervjua za klupsku televiziju, kako bi "isekao" nepoželjne delove, izmišljena.

"Ništa od onoga što su mediji pisali ovih dana nije istina i ja i dalje ostajem na poziciji sportskog direktora Reala. Zapravo tačno je samo da je intervju, iz tehničkih razloga, bio snimljen i emitovan posle nekoliko sati. Sve drugo je izmišljotina nekih medija koji me smenjuju već godinu i po dana. Moram da ih razočaram i da im saopštim da je u Real Madridu sve u najboljem redu, što će se pokazati tokom sezone", preneo je beogradski "Sport" Mijatovićeve reči.

Španski mediji šlagvort za navodnu netrpeljivost čelnika Reala našli su u nedavnoj izjavi Mijatovića koji je rekao da klub u januaru nema nameru da dovodi igrače, dok je Kalderon nekoliko dana ranije tvrdio suprotno.

Mijatović nije mogao da potvrdi da je predsednik kluba zaista i pogledao traku sa njegovim intervjuom, iako su pojedini novinari pisali da je Kladeron dugo "milimetraski" analizirao svaku reč sportskog direktora, te da je zbog toga i kasnilo emitovanje na klupskoj televiziji.

"Ja zaista ne znam da li je Kalderon gledao tu traku, ali ne mogu da verujem u to, jer imam apsolutnu slobodu da kažem šta mislim. Imam dugačak spisak zahteva za intervjuima i iste stvari koje sam rekao za Real Madrid TV reći ću i kada budem narednih dana govorio za ostale španske medije", tvrdi Mijatović.

On je dodao da Real neće demantovati navodni raskol u klubu, jer je "kao veliki klub iznad toga".

"Real je veliki klub koji nikada ili veoma retko demantuje pisanje medija. Problem je što isti ti koji danas pišu jedno, već sutra zaboravljaju šta su tvrdili dan ranije. Kad jednog dana odem iz Reala objaviće 'Evo, otkad mi tvrdimo da je pred smenom'. To je kao u vreme prelaznog roka, novine objave imena 50 kandidata i kada potpiše jedan od njih izvuku naslov 'Otkad smo mi to znali'. Svim dušebrižnicima poručujem da ne brinu mnogo o Realu i meni, kod nas je sve u najboljem redu", poručio je Mijatović, istakavši da ga prethodna tri meseca nije bilo u javnosti jer poštuje staru devizu da preko leta, kada je pauza, ne priča za novine.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC