• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivan Tomić: Uspeh Kluža nas ne plaši

Neočekivan uspeh Kluža u meču protiv Rome u Ligi šampiona nije uplašio fudbalere Partizana koji u četvrtak igra meč protiv Temišvara.

 Ivan Tomić: Uspeh Kluža nas ne plaši  Izvor: MONDO

Veliko iznenađenje koje je rumunski Kluž napravio na startu Lige šampiona (pobeda nad Romom u Rimu 2:1) pomalo je zabrinula i navijače Partizana, jer je pokazao snagu rumunskog fudbala.

Uoči prvog meča protiv Temišvara u 3. kolu kvalifikacija za Ligu UEFA u Rumuniji, sportski direktor Partizana Ivan Tomić, međutim, poručuje da odličan rezultat Kluža nema veze sa utakmicom crno-belih i da je pred beogradskim klubom jasan zadatak.

"Partizan ima bolji tim od Temišvara i imamo jasan cilj, a to je da posle dve utakmice uđemo u Ligu UEFA. To da li je Kluž pobedio Romu nas ne zanima, niti ima bilo kakav uticaj na nas i naš meč", rekao je bivši igrač Rome izveštačima beogradskih medija koji su u sredu stigli u Rumuniju.

Uoči treninga na stadionu Temišvara, trener Partizana Slaviša Jokanović održao je izuzetno posećenu konferenciju za novinare, a jedno od najzanimljviijih pitanja rumunskih kolega bilo je u vezi sa Zoranom "Bambijem" Tošićem.

Rumunske novinare zanimalo je mišljenje Jokanovića dokle misli da će Tošić igrati u Partizanu, na šta je trener crno-belih odgovorio: "Voleo bih da Tošić igra u Partizanu do svoje 35.godine".

Inače, uprava Temišvara odštampala je brošuru pred meč sa Partizanom u kojoj je jedna stranica posvećena, kako se navodi "slavnom Partizanu", njegovoj istoriji, navijačima, a interesantno je da domaćini ističu da beogradski klub ima veliki ugled, mnogo navijača i u Rumuniji.

Stadionom dominira ljubičasta boja, koja je do sada bila glavna boja kluba, a u prodaju je pušteno 28.000 ulaznica, od čega je do sada prodato 18.000.

U Temišvaru je vreme slično beogradskom, hladno je, a fudbaleri Partizana nisu baš zadovoljni ni stanjem terena, jer kažu da je mnogo mekan i nakvašen.

Vest koja bi mogla da zabrine navijače Partizana je lakša povreda Ljubomira Fejse tokom treninga. Fejsa je loše startovao na jednu loptu, osetio je bol u zadnjoj loži i ranije je završio trening. Za sada nije poznato da li će mladi reprezentativac Srbije u četvrtak igrati protiv Temišvara.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC