• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo: Vraćam se, pregovaram sa Sitijem

"Osećam takvu strast, takvu ljubav prema fudbalu da sam spreman na sve napore i da žrtvujem sve što treba", rekao je slavni Brazilac.

 Ronaldo: Vraćam se, pregovaram sa Sitijem Izvor: MONDO

Nekadašnji brazilski reprezentativac Ronaldo izjavio je da pregovara sa Mančester sitijem i da se nada da će se za dva ili tri meseca vratiti fudbalu, kada se oporavi od povrede koja je pretila da mu prekine karijeru.

"To je sjajna mogućnost. Mančester siti je počeo fenomenalan projekat sa velikim igračima", rekao je Ronaldo o klubu koji je dolaskom novih vlasnika, kompanije iz Abu Dabija, postao najbogatiji u Engleskoj.

Nekada najbolji igrač sveta pokidao je tetivu levog kolena u februaru, dok je igrao za Milan. Nakon toga je operisan, a trenutno nema ugovor.

"Siti je dugoročni projekat koji bi mogao da ima i trenutne rezultate, jer klub želi da uzdrma hijerariju svetskog fudbala. Trenutno pregovaramo, videćemo", rekao je Ronaldo.

Mančester je ove nedelje potvrdio da je bio zainteresovan za Ronalda, ali da više ne želi da ga angažuje. Ako bi prešao u Siti, Ronaldo bi mogao da zaigra sa zemljakom Robinjom, koji je nedavno stigao iz Real Madrida za čak 32,5 miliona funti.

"Osećam takvu strast, takvu ljubav prema fudbalu da sam spreman na sve napore i da žrtvujem sve što treba. Za dva ili tri meseca, mislim da bih mogao da nastavim da se takmičim", rekao je Ronaldo.

Osvajač dva šampionata sveta sa reprezentacijom Brazila kazao je da postoji i mogućnost nastavka karijere u Francuskoj, odnosno u Pari sen Žermenu.

"Nikada nisam igrao u Francuskoj, ali bih voleo. Volim Pariz. Imam stan tamo i često ga posećujem. PSŽ je već doveo neke dobre igrače i izgradio tim sposoban da osvoji titulu", objasnio je Ronaldo.

(Beta-Rojters, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC