• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Jagodina na Marakani, Janevski traži bodove

Novi trener crveno-belih za subotnju utakmicu petog kola Superlige najavio promene u sastavu tima, ali i u igri.

 SL: Jagodina na Marakani, Janevski traži bodove Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde prošlog vikenda su se pomerili sa poslednjeg mesta na tabeli, a uspon ka poziciji koja se od njih očekuje žele da nastave pobedom nad Jagodinom, u meču petog kola Superlige Srbije koji je zakazan za subotu od 18 časova na Marakani.

Crveno-beli na šest zvaničnih utakmica ove sezone nemaju nijedan trijumf (četiri remija i dva poraza), što je nedopustivo za klub takvog renomea.

Novi šef struke Čedomir Janevski istakao je da je veoma zadovoljan radom igrača na treninzima prethodnih dana, kao i igrom na trening utakmici protiv Srema.

"Imao sam vremena da malo bolje upoznam snagu tima. Odigrali smo jednu prijateljsku utakmicu, koja nam je pokazala da Zvezda ima više kvaliteta nego što tabela pokazuje",
naglasio je makedonski stručnjak.

Upitan da li će Zvezda konačno zaigrati sa dvojicom špiceva, odgovorio je da to ne može da kaže pre poslednjeg treninga, zakazanog za petak popodne.

"Biće nekih promena u sastavu, ali i u igri. Biću veoma zadovoljan ako igrači na utakmici protiv Jagodine pokažu ono što su pokazivali tokom nedelje na treninzima. Respektujemo svakog rivala, ali uvek idemo na tri boda i uveren sam da ćemo slaviti prvi put ove sezone", dodao je Janevski.

Povratnik iz inostranstva Nikola Lazetić naveo je da svi prvotimci dele mišljenje da se između dva prvenstvena kola radilo veoma kvalitetno.

"Bitno je da zadržimo koncentraciju, jer je to bio problem u duelu sa Čukaričkim. Sve ideje trenera uspeli smo da prihvatimo na pozitivan način i u utakmicu protiv Jagodine ulazimo sa ciljem da odigramo dobro i donesemo klubu tri boda".

Lazetić je priznao da fizički nije potpuno spreman, s obzirom na to da je poslednju utakmicu odigrao još u maju u Italiji, ali je obećao da će tokom "45, 60 ili 90 minuta" dati svoj maksimum.

Ulaznice za ovu utakmicu prodavaće se na blagajnama stadiona od 10.30 časova, a koštaju 100 dinara za sever, 200 dinara za istok i 300 dinara za mesto na zapadnoj tribini.

Trener Jagodine Miljojko Gošić najavio je da će njegov tim pokušati da ostvari što bolji rezultat, iako ga ne raduje to što Zvezda proživljava veliku krizu.

"Uz želju da naš najtrofejniji klub što pre stane na noge, imamo zadatak prema našem klubu, igračima i prema nama samima, da odigramo što je bolje moguće. U klubu smo napravili odnos prema radu i utakmicama, na svakom meču pokušavamo da pružimo sve od sebe, a tako će biti i protiv Zvezde", objasnio je Gošić.

U subotu su na rasporedu još utakmice OFK Beograd - Banat, Vojvodina - Hajduk Kula i Javor - Čukarički i sve počinju u 16.30 časova.

Predstavnici Srbije u Evropi svoje mečeve odigraće u nedelju u istom terminu. Lider Partizan gostuje Radu na Banjici, a Borac u Čačku dočekuje Napredak.

TABELA

1. Partizan 4 4 0 0 9:1 12
2. Vojvodina 4 3 0 1 5:2 9
3. Hajduk 4 2 2 0 3:0 8
4. Javor 4 2 1 1 3:2 7
5. OFK Beograd 4 2 1 1 2:3 7
6. Čukarički 4 1 2 1 5:5 5
7. Jagodina 4 1 1 2 2:3 4
8. Banat 4 1 1 2 2:3 4
9. Napredak 4 1 0 3 3:5 3
10. Borac 4 0 3 1 1:3 3
11. Crvena zvezda 4 0 2 2 2:6 2
12. Rad 4 0 1 3 1:5 1

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC