• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Romantični triler

OFK Beograd je u trileru bio bolji od Vojvodine - 2:1 (0:1) i poravnao se sa Novosađanima na tabeli Jelen Superlige poslije 8. kola.

 SL: Romantični triler Izvor: MONDO

Kada trećeplasirani tim lige na svom terenu savlada drugoplasirani, to i nije senzacionalna vijest, ali način na koji su to učinili "romantičari" je za "Riplija".

Tim Mihajla Ivanovića je napravio preokret sa igračem manje, a golman Radiša Ilić je odbranio dva penala!

Vojvodina je bila znatno bolja u prvom poluvremenu i zasluženo stekla prednost u 39. minutu. Defanzivac-golgeter, novopečeni reprezentativac Đurić je doveo svoj tim u vođstvo poslije kornera.

U prvom minutu sudijske nadoknade tog perioda igre, domaći igrač Todorović je sa gol-linije rukom izbacio loptu, pa je sudija Dimitrijević pokazao na bijelu tačku, a njemu put u svlačionicu.

Međutim, Ilić je nadmudrio Aleksića i ostalo je 0:1.

OFK Beograd je zaigrao bolje u nastavku, iako sa desetoricom, a poklon je stigao već u 49. minutu. Pantelić je htio glavom da vrati loptu svom golmanu, umjesto toga je uposlio Jevtića kome nije bilo teško da izjednači - 1:1.

Samo deset minuta kasnije, "romantičari" su poveli, ali zahvaljujući evro-autogolu Đurića. Visoka bezopasna lopta je poletjela ka gostujućem šesnaestarcu, a strijelac prvog gola na utakmici je reagovao nespretno, ali atraktivno - udarcem petom je lobovao svog golmana - 2:1.

To nije bio kraj trilera na Karaburmi. Završni čin viđen je poslije 90. minuta.
Popović je izveo slobodan udarac za Vojvodinu, loptu je rukom zakačio neko u "živom zidu" i Dimitrijević je ponovo dosudio penal za Novosađane.

Ovaj put, odgovornost je preuzeo Mijatović, ali je epilog bio isti kao i na kraju prvog poluvremena - Radiša Ilić je bio pobjednik.

I dok su se domaći radovali, "lale" su izvele korner na brzinu, ali nisu uspjele da izjednače i sva tri boda su ostala na Karaburmi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC