• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović traga za pojačanjima

Trener Bolonje Siniša Mihajlović najavio je da će se potruditi da u predstojećem zimskom prelaznom roku značajno pojača tim.

 Mihajlović traga za pojačanjima Izvor: MONDO

Italijanski mediji navode da je Mihajlović, u želji da Bolonji osigura prvoligaški status, već razgovarao sa igračima Intera Francuzom Olivijeom Dakurom i Kolumbijcem Nelsonom Rivasom, sa kojima je sarađivao dok je bio pomoćni trener crno-plavih.

Dakur, koji je veći dio prošle sezone propustio zbog povrede ligamenta lijevog koljena, nije uspio da se nametne novom treneru Intera Portugalcu Žozeu Murinju i zato je spreman da promijeni klub.

Statusom kod Murinja nezadovoljan je i defanzivac Rivas. Kolumbijski internacionalac, koji je ove godine debitovao za državni tim svoje zemlje, postigao je načelan dogovor sa Mihajlovićem i sada čeka da dva kluba naprave sporazum o obeštećenju.

U razgovoru sa italijanskim novinarima Mihajlović je priznao i da je veoma zainteresovan i za 24-godišnjeg napadača Fiorentine Đampaola Pazinija, koji je, kako je rekao "igrač po njegovom ukusu".

"Pazini je odličan fudbaler, izuzetno mi se dopada. Međutim, nisam siguran da ćemo uspjeti da ga angažujemo u zimskom prelaznom roku", kazao je Mihajlović.

Italijanski mediji tvrde da će Uprava Bolonje od čelnika FIorentine tražiti da im u januaru na pozajmicu ustupe Pazinija.

(Tanjug, wap.mtel.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC