• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mason: Partizan talentovan, brz, sposoban

Treneri Standarda pohvalno govorili o Partizanovoj igri, a nekadašnji član belgijskog tima Almani Moreira dao opširan intervju.

 Mason: Partizan talentovan, brz, sposoban Izvor: MONDO

Belgijski mediji posvetili su veliku pažnju utakmici Lige UEFA između Partizana i Standarda, a tamošnji listovi uglavnom insistiraju na činjenici da je meč u četvrtak "poslednja šansa za Srbe" da izbore plasman u drugu fazu takmičenja.

"Partizan je pritisnut uza zid i može da ostavi mnogo prostora našim napadačima. Stručni štab je gledao njegove nastupe u prvenstvu i Kupu UEFA. Nije osvojio nijedan bod u Evropi, ali nije lak protivnik", rekao je trener Laslo Bolonji dnevniku "Libr Belžik".

Rumunski stručnjak mađarskog porijekla gledao je meč sa OFK Beogradom, dok je utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona i Lige UEFA pratio pomoćni trener Frans Mason.

"Ovo im je poslednja šansa. Sačekaće nas sa nožem u zubima i u našem je interesu da budemo oprezni. Osnova njihovog tima je na papiru šira nego naša, iako imaju neke probleme sa sastavom tima", kazao je Mason.

"To je tipičan tim za taj dio Evrope: tehnička, talentovana i brza ekipa, sposobna za brzu razmjenu lopti, ako ih pustimo da to rade. Na nama je da odgovorimo na to", dodao je pomoćni trener.

Najinteresantniji medijima je vezni igrač crno-bijelih Almani Moreira, koji je pet godina igrao u Standardu i koji je u opširnom intervjuu govorio o Beogradu.

"Navijači u Beogradu dolaze u velikom broju samo na značajne utakmice, kao što su derbi ili Kup UEFA. U četvrtak će biti svijeta i ambijenta. Navijači su nam odlični, prave paklenu atmosferu".

"Libr Belžik" posvetio je cijelu stranu utakmici sa šampionom Srbije, a intervju sa Partizanovim igračem donio pod naslovom "Moreira nosi Standard u srcu".

"Nadao sam se da nećemo izvući Standard. Dobro je bar da se igra u Beogradu, jer ne bih volio da igram protiv kluba u kojem sam proveo lijepih pet godina i da uz to imam navijače protiv sebe", objasnio je Moreira, nekada fudbaler godine u belgijskom klubu.

"Jasno je, biće 'vruće'. Ovdašnji navijači takođe prave pakao, iako nas dijeli atletska staza. Različito je, ali je ambijent impresivan i to nam pomaže da igramo bolje", naveo je Moreira.

Standard u utorak uveče dolazi u Beograd, a treniraće u srijedu u terminu odigravanja utakmice.

(Beta, wap.mtel.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC