• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajević odvodi Koromana u AEK?

Poslije remija sa ekipom OFI sa Krita (1:1) trener AEK-a Duško Bajević upalio je alarm u atinskom klubu i poručio: "Potrebne su nam promjene".

 Bajević odvodi Koromana u AEK? Izvor: MONDO

A jednu od tih promjena Bajević bi mogao da nađe u klubu sa kojim se rastao u ne baš najboljim okolnostima. Naime, 60-godišnji stručnjak, koga su u tokom igračke karijere nazivali "Princ sa Neretve" želi da u AEK dovede krilo Crvene zvezde Ognjena Koromana, saznaje MONDO.

Iz AEK-a su već poslati signali da žele pregovore sa Crvenom zvezdom oko Koromana, čije je obeštećenje oko milion evra, a moguće je da će, ako sve bude teklo bez problema, nekadašnji reprezentativac već u zimskom prelaznom roku otiči u Grčku.

Bajević cijeni Koromana, što je pokazao i dok je bio trener Crvene zvezde, a upravo su mu kvaliteti vihornog igrača potrebni da bi ubrzao igru, o čemu je pričao poslije meča sa OFI-jem.

"Ne želim da krivim nijednog igrača pojedinačno. Potrebne su nam promjene, prije svega u taktičkim elementima i da promijenimo neke loše navike. Treba nam timski rad, moramo da igramo brže i efikasnije, da dajemo loptu, a ne da gledamo u nju", rekao je Bajević grčkim novinarima posle ne baš uspješnog debija na klupi AEK-a.

Bajević je već trenirao AEK u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri. Prije tačno 20 godina sjedio je na klupi žuto-crnih i u svojoj prvoj sezoni osvojio titulu nacionalnog šampiona. Početkom devedesetih godina prošlog vijeka osvojio je sa AEK-om još tri titule, jedan Kup, Liga Kup i Superkup Grčke nakon čega je zaslužio status klupskog idola.

Ipak, Bajević se nije u ljubavi rastao sa navijačima AEK-a, jer je 1996. godine prešao u njima omraženi Olimpijakos.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC