• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN - STANDARD: Grobari gađali Džombu

Prije početka meča manji incident u restoranu Partizana.

 PARTIZAN - STANDARD: Grobari gađali Džombu  Izvor: MONDO

Sat vremena prije početka utakmice trećeg kola Grupe C Lige UEFA, između Partizana i Standarda, dogodio se mali incident u restoranu "Partizan" ispod istočne tribine stadiona u Humskoj.

Finansijer Hajduka iz Kule, Nikola Džomba, ušao je u prostorije restorana sa nekolicinom prijatelja. Čim su ga ugledale, vođe navijača Partizana počele su ga gađaju flašama, čašama, svime što im je bilo dostupno, tako da je kontroverzni fudbalski radnik odmah izašao napolje.

Gađanja, ali daleko bezazlenijeg bilo je i na tribinama, tačnije sjevernoj. Tamo je, u boksu, smješteno oko 150 navijača Standarda. Oni su prije početka meča "razmjenjivali" grudve snega sa pristalicama crno-bijelih na sjeveru...

Poznati su i sastavi, a iznenađenje je ime Zorana Tošića na mjestu lijevog beka. Trener Partizana Slaviša Jokanović postavio je brzonogog krilnog napadača uz lijevu aut-liniju, u odbrani, umjesto suspendovanog Ivana Obradovića i tako najavio da će njegov tim napasti belgijskog predstavnika.

Meč počinje u 20.45, uz prenos na RTS 1.

Pola sata prije početka utakmice, na stadionu u Humskoj okupilo se oko 15.000 navijača. Vrijeme je suvo i hladno. Temperatura je 1 stepen Celzijusov.

PARTIZAN (4-4-2): M. Božović - Stevanović, Đorđević, Knežević, Tošić - Žuka, Fejsa, Ljajić, Moreira - Bogunović, Dijara.

STANDARD (4-2-3-1): Espinoza - Kamocato, Onjevu, Sar Adama, Dante - Vitsel, Defur - Goro, De Kamagro, Jovanović - Mbokani.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC