• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žigić: Dosta je, odlazim!

Strpljenje je dobra osobina, ali ne i preko granice... Nikola Žigić više ne želi da gubi vrijeme u Valensiji i namjerava što prije da promijeni klub.

 Žigić: Dosta je, odlazim! Izvor: MONDO

Ni novi trener Unaj Emeri ne obazire se na srpskog reprezentativca, baš kao što to nije radio ni njegov prethodnik Ronald Kuman. Žiga nije ni putovao sa ekipom u Norvešku na meč Lige UEFA sa Rozenborgom.

"Moram da odem iz Valensije, to je jedini mogući izbor u ovom trenutku. Sagledao sam cjelokupnu situaciju i mislim da je najbolje da se rastanemo, bar na šest mjeseci, pošto želim da igram u kontinuitetu", izjavio je Srbin za "Večernje novosti".

Jako dugo Žigić je interesantan nekolicini klubova, a jedan je i Rasing Santader, tim iz kojeg je visoki centarfor ljeta 2007. godine prešao u Valensiju.

"Ta ponuda je i dalje aktuelna i najerealnija je opcija. Ako se slože kockice i dalje bih igrao u Španiji, a dogovoreno je da bude pozajmljen na šest mjeseci. Potom bih se odlučio na sledeći korak. Visoko obeštećenje je i dalje problem, jer nema mnogo klubova koji mogu da otkupe ugovor od Valensije", svjestan je Žigić da je klub sa Mestaje za njega platio 16 miliona evra.

Pored Rasinga, pominju se Osasuna, Espanjol, Marsej, Stouk...

"Jedna od opcija je i odlazak u Englesku. Ali, iskreno, izabraću tim u kojem ću biti standardan, jer mi je stalo da se vratim u formu. Hoću da od marta nastavim da igram u kvalifikacijama za reprezentaciju Srbije".

Žigić ima i jednu želju, da mu 2009. bude bolja od ove godine.

"Prolazim kroz teške trenutke, ali tu sam, u Valensiji, sa suprugom i ćerkicom. Treniram punom parom i fizički sam spreman, tako da nemam vremena, niti želim da tugujem. Od januara ću opet da tresem mreže".

(wap.mtel.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC