• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Petronijević sa pola terena...

Igrač Napretka Dušan Petronijević postigao je gol, koji nije odlučio mnogo toga, ali će ostati upamćen kod aktera - jer publike skoro nije ni bilo.

 SL: Petronijević sa pola terena... Izvor: MONDO

Kruševljanin je šutem sa pola terena na Karaburmi, u nadoknadi vremena, potvrdio prvu pobjedu svog tima na gostovanjima ove sezone. U 15. kolu Jelen Superlige: OFK Beograd - Napredak 0:2 (0:1).

Poslije tri remija i četiri poraza, poslednjeplasirani tim lige došao je u vođstvo pred jedva 100 gledalaca na Karaburmi, golom nekadašnjeg fubalera Crvene zvezde Bojana Miladinovića u 84. minutu. Prethodno je štoper "čarapana" pogodio prečku iz slobodnog udarca.

Ni u preostalih šest minuta, poslije vođstva Napretka od 1:0, OFK Beograd nije uspio da uzvrati, a "tačku na i" stavio je Petronijević, koji je na rijetko viđen način iznenadio golmana Radišu Ilića.

Na tribinama Omladinskog stadiona bili su potpredsjednik Crvene zvezde Vladimir Jugović i direktor prvog tima Stevan Stojanović.

Veseljko Trivunović donio je rano veselje u Novom Sadu, već u 6. minutu, gdje je Vojvodina kasnije potvrdila novu pobjedu u ligi. Jagodina je bila i osmi tim, koji je od početka sezone ostavio bodove na Stadionu "Karađorđe" - 3:0!

Voša sada, poslije 24. boda na svom terenu, uz gol razliku 14:1, ima samo pet bodova manje od vodećeg Partizana, koji svoj meč 15. kola igra u nedelju (13.00) u Čačku.

Veseljko Trivunović je načeo Jagodince, početkom drugog poluvremena Dragan Mrđa je realizovao je sporni penal u korist Novosađana, a ukoliko taj gol nije bio zaslužen, onda jeste onaj u 82. minutu, kada je Mrđa postavio konačnih 3:0.

Javor se u Ivanjici sa tri komada revanširao Banatu, koji ih je ove sezone pobijedio dva puta, jednom u prvenstvu, jednom u Kupu.

Ivan Cvetković je dva puta pogodio mrežu gostiju, u 25. i 55. minutu.

REZULTATI 15. KOLA JELEN SUPERLIGE:

Vojvodina - Jagodina 3:0 (1:0)
/Trivunović 6, Mrđa penal 49, Mrđa 82/

OFK Beograd - Napredak 0:2 (0:0)
/Miladinović 84, Petronijević 90+2/

Javor - Banat 3:0 (1:0)
/Cvetković 25, 55, Arsenijević 76/

Crvena zvezda - Čukarički (16.00)

U nedelju:

Borac - Partizan (13.00)

Rad - Hajduk Kula (13.00)

TABELA: Partizan (-1) 35, Vojvodina 30, Crvena zvezda (-1) 24, Javor 24, OFK Beograd 21, Jagodina 20, Hajduk (-1) 19, Borac (-1) 16, Čukarički (-1) 13, Banat 13, Rad (-1) 12, Napredak 12 bodova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC